brusné a řezné nástroje

( počet produktů: 426 )

Brusné a řezné výrobky se používají v mnoha průmyslových odvětvích, včetně výroby a stavebnictví. Brusné předměty se používají k vyhlazování a obrábění povrchů, což usnadňuje a urychluje práci a dosahuje vysokých estetických standardů. Naproti tomu řezné nástroje umožňují jednoduše a přesně řezat jakýkoli materiál - dokonce i tvrdé materiály, jako je kov, nerezová ocel, beton, dlažba nebo obklady.

 

Práce s plechem vyžadují použití specializovaných materiálů pro odstraňování vrstev bezbarvého laku, vlastního laku nebo celého laku. Brusné výrobky se používají pro drobné i větší práce. Lešticí houby, brusné talíře, brusné papíry, brusné kotouče, brusné kotouče, brusné kotouče nebo brusné pásy jsou jen některé z výrobků používaných pro mokré a suché brusné práce, a to buď ručně, nebo pomocí vhodných strojů.

 

K dispozici jsou pilové kotouče a pily pro snadné opracování dřeva, kovu i cihel a kamene. Stejně dobře poslouží i pilníky na kov a dřevo, nůžky na plech, vrtáky, kotouče a ruční, kotoučové a brusné kartáče. Nezapomínáme ani na užitečné sekery a klíny.

IdoSell Trusted Reviews
4.68 / 5.00 487 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-09-16
Jsem spokojena. Rychlé dodání
2024-09-11
Vše bylo OK
pixel