sáňky a kluzáky

( počet produktů: 9 )

Sněhové koule miluje každý bez ohledu na věk. Děti i dospělí si užijí skvělou zábavu při sáňkování nebo klouzání. V zimě se vyplatí trávit čas venku bez ohledu na nízké teploty. Oblečení vhodné pro počasí umožňuje užít si zimu, ať už na procházkách nebo při zimních sportech.

 

Sníh je pro děti ideální příležitostí ke hře. Nejoblíbenější z nich je výroba sněhuláků, andělů ve sněhu, koulovačky a sáňkování. Dobrou alternativou sáňkování jsou také jablečné sáňky, které se používají ke sjíždění sněhu. Jablečné sáňky jsou také pohodlnější variantou pro dospělé - zabírají méně místa než sáňky, takže jejich skladování je pohodlnější. Stejně tak přeprava - sáňky se snadno vejdou do kufru každého auta a poslouží k mnoha hodinám zábavy mimo město. Jednoduchý design přináší spoustu zábavy a úsměvů pro batolata i dospělé.

 

Je třeba si uvědomit, že sáňky a skluzavky mají poněkud odlišný účel. Na rozdíl od skluzavek lze sáňky použít i pro pohyb po rovných cestách - budete však potřebovat druhou osobu, která je bude táhnout. Oblíbenou zábavou pro děti i dospělé je například jízda na saních, kdy jsou lidé na saních taženi koněm nebo traktorem. Oblíbené jsou také u rodičů, kteří je v zimě používají jako náhradu kočárku. Na druhou stranu se kluzáky mohou pohybovat pouze z kopce a nejsou vhodné pro rovné povrchy. Budou proto vhodnějším doplňkem pro starší děti.

 

Kromě sáněk a klouzaček jsou zajímavým zimním příslušenstvím také stroje na koulování. Jedná se o skvělé nástroje, které lze použít během války sněhových koulí. Koule vyrobené pomocí stroje jsou dokonale rovné a vaše ruce nestudí, protože nejsou v kontaktu se sněhem. Stejně jako sáňky nebo klouzačky jsou sněhové koule vhodné pro děti i dospělé. Všem poskytne velké množství zábavy.

IdoSell Trusted Reviews
4.68 / 5.00 487 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-09-15
Vše bylo včas a v pořádku.
2024-09-04
Vše bylo ok…. bez připomínek
pixel