plachty

( počet produktů: 78 )

ZAHRADNÍ PLACHTY

 

Zahradní plachty umožňují řádné provádění prací a chrání jejich výsledky nebo potřebné nářadí a vybavení. Jsou vyrobeny z pevného materiálu a lze je používat opakovaně. Zahradní fólie se zase hodí k ochraně mladých rostlin před plevelem. Fólie pro zahradní tunel se snadno instaluje a dobře plní svou funkci. Pokud máte větší zeleninovou nebo květinovou zahradu, bude pro vás skleníková fólie nepostradatelná. Chrání rostliny před náhlými změnami povětrnostních podmínek, umožňuje jim správný růst, přístup k živinám a izoluje je od plevelů a dalších faktorů, které by mohly narušit jejich vývoj.

 

Fólie pro zahradní tunel dobře ochrání květiny, zeleninu a ovoce před škůdci a povětrnostními vlivy. Chrání před nízkými teplotami a vytváří podmínky vhodné pro správný vývoj rostlin. Díky odolným materiálům použitým při výrobě je tento typ fólie odolný vůči mechanickému poškození a vnějším vlivům, jako jsou deště, kroupy nebo silný vítr. Jeho použití se doporučuje zejména v první fázi růstu rostlin, tedy v době, kdy jsou nejcitlivější na nepříznivé povětrnostní podmínky. Zahradní plachty se také dobře hodí k zajištění dřeva nebo k ochraně sena před vlhkostí. Mají jednoduchý tvar a otvory pro upevnění. Dodávají se v mnoha velikostech a jsou poměrně levné.

 

STAVEBNÍ PLACHTY

 

Plachtu lze použít k zakrytí přepravovaného zboží, strojů, automobilu, skútru, jízdních kol nebo ji lze použít při renovačních pracích. Použitý speciální materiál je silný a pevný a poskytuje vynikající ochranu proti slunečnímu záření a vlhkosti. Pod plachtou můžete před nadcházející zimou schovat stavební materiál i zahradní nábytek. Během stavby a prací na střeše pomůže plachta účinně chránit střechu, aby do budovy nepršelo.

 

Kromě stavebních materiálů se plachtou zakrývají i stavební zařízení (např. míchačky na beton). Ochrana elektrického nářadí je obzvláště důležitá, protože chrání motor. Při výběru plachty se vyplatí zkontrolovat, jak je upravena její vnitřní strana. Pokud má měkkou vrstvu, chrání zařízení před poškrábáním a také lépe drží dřevo a seno. Dobrý výrobek by měl mít také optimálně chráněné otvory, kterými lze protáhnout kabel.

IdoSell Trusted Reviews
4.68 / 5.00 487 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-09-15
Vše bylo včas a v pořádku.
2024-09-04
Vše bylo ok…. bez připomínek
pixel