SVÍCNY A LUCERNY

( počet produktů: 30 )

LUCERNY A SVÍTILNY PRO DŮM A ZAHRADU


Lampiony a lucerny pro dům a zahradu jsou atraktivním dekorativním prvkem našich interiérů, ale i zahrad, balkonů nebo teras. Doplněné svíčkami vytvoří atmosféru během večerů strávených doma. Půvab dekoracím dodávají i během dne, ale kromě dekorativní funkce mohou být i velmi praktickým prvkem. Pohyb po zahradě nebo posezení u večeře na terase či v altánku bude mnohem snazší a jistě i bezpečnější, pokud je doprovodí rozsvícené lucerny.

 

Lampiony a lucerny se liší nejen velikostí nebo barvou, ale také materiálem, ze kterého jsou vyrobeny. Vybírat můžeme z moderních kovových a skleněných výrobků, stejně jako z typicky zahradních ratanových luceren nebo atmosférických dřevěných a keramických luceren, které se skvěle hodí do aranžmá v provensálském nebo rustikálním stylu. Výběr je velmi široký, takže snadno najdete ten nejvhodnější výrobek pro vás.

 

Jakmile si lucernu zakoupíte, stačí do ní umístit svíčku, abyste ji mohli používat a aby lahodila oku. Ani zde není o výběr nouze: tlustá a masivní svíčka ve tvaru válce, nebo snad menší a užší? Obojí bude fungovat perfektně, stejně jako malá čajová svíčka nebo bezplamenná LED svíčka.

 

SVÍCNY PRO KAŽDÝ INTERIÉR


Stejně jako lucerny a pochodně jsou i svícny velmi účinným doplňkem, který spolu se svíčkou vytvoří ucelenou kompozici. Výběr svícnů je skutečně obrovský! Od rozmanitosti tvarů a barev, přes materiály konstrukce, jako je dřevo, kov, plast nebo sklo, až po určení formy pro daný typ svíčky.

 

Množství prodávaných svícnů umožňuje dokonale sladit tento doplněk s naším interiérem nebo efektivními formami účinně kontrastovat s minimalistickým designem moderních prostor. Možná jste příznivci kultury starověkých civilizací - svícen zkonstruovaný po vzoru dórského sloupu dokonale připomene antickou architekturu. Neméně zajímavým návrhem, který vás přenese do jiných časů, budou originální svícny v podobě vitráží. Když se v nich zapálí svíčka, efekt je nepochybně fenomenální. Těm, kteří ocení netradiční řešení, doporučujeme svícny v extravagantnějších podobách - snad svícen ve tvaru sochy nebo zvířete nejefektivněji osvětlí prostor obývacího pokoje nebo ložnice? Takový doplněk jistě nezůstane bez povšimnutí.

 

Kromě svícnů na velké svíčky jsou v prodeji také různé svícny na čajové svíčky. Jsou nádherným a minimalistickým dekorativním prvkem, který se hodí doslova kamkoli - do ložnice, obývacího pokoje, koupelny, na zahradu nebo na terasu či balkon. Rychle navodí jedinečnou a romantickou náladu, a proto byste si k nim měli pořídit stejně originální svícny. Pokud chcete vsadit na minimalismus, budou nejlépe fungovat jednoduché skleněné svícny, které decentně zapadnou do jakéhokoli typu aranžmá. Pro výraznější zvýraznění výrobku doporučujeme zvolit barevné skleněné svícny s různými vzory a tvary. Mohou být nízké nebo vysoké na nožce, s prostorem pro jednu nebo více čajových svíček.

 

Zajímavou možností jsou dřevěné svícny, které ve spojení se svíčkou tvoří neobvyklé duo. Skvěle ladí s rustikálním i moderním interiérem. Mohou připomínat dřevěné krabičky bez horního uzávěru a mít výřezy ve tvaru srdíček, motýlů nebo jiných vzorů. Tyto typy výrobků jsou také ideálním nápadem na dárek pro lidi, kteří oceňují předměty z přírodních, surových materiálů.

 

IdoSell Trusted Reviews
4.65 / 5.00 363 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-06-03
Až na delší dodací lhůtu vše v pohodě.
2024-05-30
kvalitní produkt, rychlé dodání
pixel