příslušenství pro kamna a krby

( počet produktů: 339 )

Vytápění krbem zahrnuje pravidelnou údržbu, provoz a čištění komínového systému. Některé z komínových doplňků mají vliv nejen na jeho správnou funkci, ale zvyšují účinnost vytápění a poskytují pohodlí. Nabídka produktů zahrnuje podpalovače, komínové soupravy, karbonizátory a čističe.

 

KRBOVÉ LÍSTKY - spolu s dlouhými zápalkami zajišťují pohodlné a rychlé zapálení v kamnech nebo krbu. Velký výběr podpalovačů umožňuje zakoupit ten nejvhodnější produkt pro vaše potřeby a očekávání. Zápalné látky mohou mít podobu kostek, kusů dřeva obalených parafínem nebo organické dřevité vlny. Urychlují zapálení krbu a jejich zbytky se z krbu snadno odstraňují.

 

ČISTÝ KRB - Pravidelná údržba a čištění krbu zajišťuje jeho bezpečné používání. Doporučuje se také vybavit se přípravky ve formě sáčků nebo tablet a čisticími prostředky, které zabraňují usazování sazí. Krbové čističe usnadňují odstranění velkého množství sazí a dalších zbytků po spalování paliva. Stejně užitečným příslušenstvím jsou i šikovné šťouchadla, komínové násady a košťata.

 

POŘÁDEK KOLEM KRBU - aby byl prostor kolem krbu bezpečný, je důležité okolí krbu správně uspořádat. Ideální je příslušenství, jako je plech na pečení, který chrání podlahu před jiskrami, a také koše na dřevo a smetáky. Tyto výrobky se vyrábějí v různých stylech, takže se hodí jak do tradičních, tak do modernějších obývacích pokojů nebo jídelen. Umožňují udržovat okolí krbu v čistotě.

 

ÚDRŽBA KOMÍNA - pravidelná údržba komína je nezbytná. V prodejní nabídce najdete zboží pro opravy krbů svépomocí i profesionální servis. Kromě čisticích přípravků a nástrojů jsou k dispozici také izolační šňůry a opravné sady.

 

PŘÍSLUŠENSTVÍ KE KRBU - kromě péče o krb zevnitř je stejně tak nutné pečovat o komín na střeše domu. K tomu je nezbytné zakoupit správné čisticí prostředky a nářadí - komínové kartáče, komínové koule a chemikálie.

IdoSell Trusted Reviews
4.68 / 5.00 487 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-09-11
Vše bylo OK
2024-09-04
Vše bylo ok…. bez připomínek
pixel