poštovní schránky

( počet produktů: 49 )

DOPISNÍ SCHRÁNKA - NEZBYTNÉ PRO DOMOV I PODNIKÁNÍ

 

Poštovní schránka není pouze nezbytnou věcí pro pošťáky, ale je také zákonem vyžadovaným prvkem bytového zařízení. Umožňuje zanechat korespondenci na bezpečném místě v nepřítomnosti členů domácnosti nebo zaměstnanců kanceláře. Kromě dopisů chodí do schránky také různé druhy letáků a reklamních novin. Proto stojí za zvážení výběr modelu krabice, který má pro tento typ doplňků další prostor - krabice se díky tomu nebude ucpávat nadměrným množstvím novin a zbude v ní místo na dopisy.

 

Každá poštovní schránka vyrobená z vysoce kvalitních materiálů je chráněna proti vnějším vlivům. Díky uzamykatelnému zámku mu díky tomu nehrozí rezivění nebo zásahy třetích stran. Vložka na dopisy, která je součástí krabice, by měla být těsná a vyrobená tak, aby se dovnitř nedostala například voda při srážkách. Schránka také často slouží k příjmu dokumentů. To je velmi důležitý aspekt v případě některých komerčních prostor, které nemají přímý a stálý zákaznický servis a přístup do budovy je možný 24 hodin denně. Při vedení účtárny můžete například umístit schránku, do které budou zákazníci vkládat doklady k vyřízení. Zabezpečení v podobě zamykání na klíč účinně ochrání korespondenci a data a zároveň dopisní vložka usnadní průběžný zákaznický servis.

 

Před nákupem poštovní schránky byste měli zvážit, jaký model budete potřebovat. V případě výrobku pro rodinný dům stačí jediná krabice. V případě správy nemovitostí, bloků nebo činžovních domů byste se však měli rozhodnout pro více schránek přiřazených k daným prostorám. Stejně tak hromadné schránky se vyplatí volit v případě firmy, pokud v dané budově sídlí více různých firem, nebo když mají jednotlivá oddělení samostatné adresy.

 

Na místech, která budou box chránit před vnějšími podmínkami, bude dobře fungovat prakticky každý model. Jiná situace je v případě umístění boxu mimo budovu – pak se vyplatí investovat do dodatečně utěsněných boxů, vybavených speciální stříškou, která zabrání zatékání vody přímo do boxu. Druhou důležitou otázkou je způsob montáže boxu. Může být umístěn přímo na fasádě či plotu, nebo v interiérech bytových domů ve společném prostoru, nebo na dveřích jednotlivých prostor. Alternativou k tomuto způsobu instalace je krabice zapuštěná do zdi nebo plotu – skvělá volba v místech, kde může být krabice vystavena poškození nebo krádeži.

IdoSell Trusted Reviews
4.68 / 5.00 487 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-09-04
Vše bylo ok…. bez připomínek
2024-08-28
ok
pixel