ostatní koupelnové doplňky

( počet produktů: 5 )

Zajistěte, aby vaše koupelna byla komplexně vybavena a aby nebyl opomenut žádný detail. Aby byla vaše koupelna plně funkční, jsou kromě jejího základního vybavení, jako je toaleta, sprchový kout nebo vana a umyvadlo, neméně důležité i menší součásti vybavení.

 

Koupelnové stoličky patří mezi ty, které jsou velmi užitečné a výrazně usnadňují používání koupelny; zejména dětem pomohou při používání umyvadla. Jsou také pohodlným řešením při dosahování na předměty na horní části koupelnové poličky a při provádění úkonů péče o tělo.

 

Dalším nezbytným příslušenstvím, které zajistí bezproblémové používání toalety, je tlakáč na umyvadlo. K ucpání umyvadla nebo odtokové trubky může dojít při každodenním používání. V takových případech je dobré mít po ruce čistič potrubí, který pomůže ucpání odstranit a umožní vám armaturu dále používat.

 

V případě záchodů ve veřejných prostorách jsou na dveřích umístěny také cedulky označující, pro jaké pohlaví je toaleta určena. To je velmi vhodné také v kancelářích a na pracovištích.

IdoSell Trusted Reviews
4.68 / 5.00 487 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-09-03
Zboží dorazilo v pořadku.
2024-08-28
ok
pixel