kapoty

( počet produktů: 8 )

KLAPKY NA DVEŘE

 

Klepadla na dveře jsou poněkud zapomenutým, ale neobvyklým prvkem designu dveří. Jejich původ sahá až do starověkého Řecka a Říma a postupem času se staly ozdobou, která dnes skvěle doplňuje antické a rustikální styly. Jsou jedním z doplňků, které dodávají exkluzivní a osobní nádech. Tradiční i dekorativnější tvary umožňují přizpůsobit klepadlo typu dveří. Extrémně robustní výrobky ze špičkové oceli umocňují atmosféru mnoha interiérů. Nejčastěji se používají klepadla ve tvaru podkovy, prstenu a lví hlavy. Těm, kteří se rádi odlišují, doporučujeme neobvyklejší vzory, jako je datel, kohout nebo delfín.

 

VIZUÁLY

 

Dveřní kukátka, obecně známá jako jidáše, jsou jednoduchým a užitečným bezpečnostním prvkem. Umožňují nám sledovat, kdo nám klepe na dveře a co se děje před domem nebo na schodišti bytu. Klasická kukátka jsou robustní, snadno se instalují a poskytují dobrou viditelnost po mnoho let. V prodeji jsou také moderní elektronické dveřní prohlížeče s funkcemi, které poskytují větší pocit bezpečí.

 

Klasické dveřní kukátka se vyznačují jednoduchým designem a vynikající viditelností díky vysoce kvalitnímu sklu odolnému proti rozmazání a poškrábání. Dlouhodobě dobrý stav kukátka zaručuje také mosazná konstrukce. Modely v různých barevných variantách umožňují snadné sladění stínítka s odstínem dveří, kliky nebo zámku. Ještě lepší funkce poskytují elektronické hledáčky - doporučují se zejména pro domácnosti obývané dětmi, staršími nebo zrakově postiženými osobami. Hledáček se montuje pomocí standardního montážního otvoru a snadno se upevňuje pomocí dodaných objímek, které umožňují přizpůsobit hledáček průměru otvoru a tloušťce dveří. Velký displej LCD na elektronickém hledáčku zaručuje vynikající viditelnost. Externí kamera umožňuje nahrávání obrazu - k tomu je zapotřebí karta micro-SD, bez níž se obraz pouze zobrazí, nikoli nahraje. Tyto typy hledáčků mají také LED diody, které umožňují fotografování v noci.

IdoSell Trusted Reviews
4.68 / 5.00 487 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-09-15
Vše v pohodě, rychlé doručení
2024-09-03
Zboží dorazilo v pořadku.
pixel