struny, čáry a borovice

( počet produktů: 5 )

ŠŇŮRY

 

Zednický provázek se používá k vytyčování přímek při různých stavebních pracích. Je vyroben z plastu a je odolný proti roztržení a natažení. Prodává se ve formě plastové cívky a je nepostradatelný při zednických, malířských nebo geodetických pracích.

 

VEDENÍ 

 

Zděné monofilové vlákno je vhodné pro stavbu budov a jiných užitkových staveb na dvoře nebo na pozemku. S jeho pomocí je možné vytyčit plochu určenou ke stavbě a stanovit přímé linie, podle kterých se následně ukládají cihly a duté cihly pro stavební stěny. Linka je vyrobena z plastu, je vysoce odolná proti mechanickému poškození a díky své výrazné barvě se odlišuje od okolí.

 

STOUPAČKY

 

Zednická olovnice se hodí v každé dílně. Mohou ji používat profesionálové i amatérští stavitelé. Hraje důležitou roli při zednických pracích a jeho úkolem je vytyčovat svislé linie na různých plochách. Stoupačky jsou vyrobeny z robustní oceli, která je odolná proti škodlivým účinkům vody a rzi - to umožňuje použití stoupaček i v náročných podmínkách. Díky kompaktním rozměrům a hmotnosti lze stoupačky bez problémů přepravovat na staveniště.

IdoSell Trusted Reviews
4.68 / 5.00 487 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-09-04
Vše bylo ok…. bez připomínek
2024-08-28
Vše ok.
pixel