kroužky a krytky na klíče

( počet produktů: 4 )

Klíčové příslušenství je praktickým doplňkem, který usnadňuje každodenní činnosti. Krytky a věšáky na klíče umožňují označit klíče, abyste při odchodu z domu mohli rychle vybrat správnou sadu klíčů. Barevné věšáky odliší vaše klíče od ostatních předmětů nejen doma, ale i v kabelce. Některé z věšáků mají také prostor pro označení, což ještě více usnadňuje jejich identifikaci a je skvělé pro místa, kde má každý klíč jiné využití - například v kancelářích nebo továrnách.

 

KLÍČOVÉ KROUŽKY

 

Kroužek na klíče se hodí, pokud máte velké množství klíčů, které chcete mít přehledně uspořádané. Některé z dostupných kroužků na klíče umožňují nejen připnout klíče k sobě, ale mají také praktické zapínání, kterým celý svazek připevníte ke kalhotám nebo ke šňůrce. Díky tomu můžeme mít potřebné klíče stále u sebe. Praktické přívěsky lze zakoupit v různých barvách, abychom si mohli klíče snadno roztřídit a pak je efektivně používat. Jedná se o vynikající řešení, které lze použít doma, v kanceláři i ve větších zařízeních, například v hotelu.

 

KLÍČOVÉ PŘEDNOSTI

 

Hromada klíčů může způsobit potíže, takže pokud se chcete vyhnout zdlouhavému hledání správného klíče a několikaminutovému stání před zamčenými dveřmi, vyplatí se pořídit klíčenky. Různé barvy uzávěrů umožňují rychle identifikovat hledaný klíč. Svazek klíčů s různobarevnými uzávěry se navíc skvěle vyjímá v kabelce nebo zásuvce, kde je mnoho dalších drobných předmětů.

IdoSell Trusted Reviews
4.68 / 5.00 487 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-09-04
Vše bylo ok…. bez připomínek
2024-09-02
Objednávka byla rychle vyřízena.
pixel