věšáky na oděvy

( počet produktů: 41 )

Věšáky jsou malé, ale velmi praktické předměty, které vám usnadní udržování pořádku v domácnosti. V závislosti na modelu a typu je lze použít k uložení kabátů, oblečení, ručníků, kuchyňských utěrek, ale i klíčů a dalších nezbytných doplňků. Nástěnný věšák lze zavěsit prakticky v jakékoli místnosti v domě nebo bytě. K dispozici jsou různé typy modelů v různých tvarech, barvách a pro různé účely. Věšák si můžete snadno vybrat do koupelny, předsíně, kuchyně nebo šatní skříně.

 

Kromě nástěnných věšáků jsou stejně oblíbené i stojanové věšáky, které se používají především k ukládání bund. Často se vyskytují nejen v domácnostech, ale také v kancelářích, ordinacích nebo provozovnách služeb, kde si zákazníci mohou svrchní oděv odložit. Můžete si vybrat buď klasické a nenápadné věšáky, nebo se rozhodnout pro dekorativnější model se zajímavým vzorem či tvarem - věšák tak bude nejen plnit svou funkci, ale stane se i dalším dekorativním prvkem interiéru. Stejně tak v případě závěsných věšáků záleží na nás, zda budou neutrálním prvkem vybavení, nebo zda podtrhnou design interiéru.

 

Věšák do předsíně umožňuje členům domácnosti a hostům snadno pověsit svrchní oděvy i doplňky, jako jsou šály. Je obzvláště užitečná, pokud nemáte v předsíni mnoho místa na velkou skříň. Věšák se hodí také v koupelně, kde si na něj můžete pověsit župan nebo pyžamo, které si pak můžete vzít, jakmile vylezete ze sprchy. Je to také skvělé místo pro mokrý ručník, který po zavěšení uschne mnohem rychleji. Věšáky na oblečení do šatníku nebo šatní ramínka vám umožní uložit vaše nejcennější oblečení bez obav z jeho pomačkání. Důležitý je také výběr konstrukčního materiálu věšáku - například dřevěný věšák nebude pravděpodobně vhodný do vlhké místnosti, jako je koupelna. Například dřevěný věšák se pravděpodobně nehodí do vlhké místnosti, jako je koupelna, ale bude krásným doplňkem ložnice nebo chodby.

IdoSell Trusted Reviews
4.68 / 5.00 487 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-09-15
Vše v pohodě, rychlé doručení
2024-09-15
Vše bylo včas a v pořádku.
pixel