instalatérské výrobky

( počet produktů: 93 )

Vodovodní systém umožňuje zásobování domácnosti vodou a má systém odvádění odpadních vod. Jeho součástí je mnoho dílů, z nichž nejzákladnější jsou trubky a tvarovky - bez nich nelze instalaci vybudovat.

 

Dalšími a neméně důležitými součástmi jsou těsnění - zajišťující těsné spoje mezi trubkami, ventily - umožňující například uzavřít přívod vody v daném místě instalace, a sifony - zajišťující, aby z instalace neunikaly do domu či bytu nepříjemné pachy. Každý vodovodní systém má také vodoměr.

 

JAKÉ INSTALATÉRSKÉ PŘÍSLUŠENSTVÍ SE VYPLATÍ MÍT NEUSTÁLE PO RUCE?

 

Je dobré být připraven na případnou vodovodní havárii ve vaší domácnosti. Mít základní instalatérské nářadí vám umožní provést drobné opravy a vyhnout se nervům spojeným s narušením správné funkce spotřebičů, které využívají vodu.

 

Mezi nejoblíbenější a základní instalatérské nářadí patří kanalizační spirála (známá také jako zmijovka), která odstraní problém s ucpaným potrubím. Místo sběrače lze použít i jiné odblokovací prostředky, například klasický čistič s plunžrem. Kromě tohoto příslušenství se vám může hodit také instalatérský klíč nebo kleště, které slouží k utahování nebo vyšroubování ventilů v případě úniku vody. Je také nezbytné mít v zásobě těsnění a těsnicí příslušenství - netěsnící vodovodní systém může způsobit bolesti hlavy a nadělat pěknou paseku.

IdoSell Trusted Reviews
4.68 / 5.00 487 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-09-04
Vše bylo ok…. bez připomínek
2024-08-31
Přehledné webovky, bleskové jednani a spolehlivá doprava!
pixel