ostatní vybavení domácnosti

( počet produktů: 9 )

TERMOMETRY

 

Venkovní teploměr je velmi jednoduché zařízení. Ukazuje venkovní teplotu a vypadá esteticky. Naproti tomu pokojový teploměr ukazuje teplotu uvnitř budovy.

 

Kulatý teploměr trubicového tvaru je ideální pro venkovní použití a nahrazuje nebezpečné rtuťové teploměry. Místo rtuti se k indikaci teploty používá speciální kapalina, která reaguje na teplotu. Lze jej namontovat přímo na okno v kuchyni nebo v jakékoli jiné místnosti, kde nám bude vyhovovat kontrola jeho údajů. Díky svému estetickému a minimalistickému designu dobře zapadne i na upravené balkony nebo terasy.

 

Pro měření v domácnosti naopak existují pokojové teploměry, které lze obvykle zavěsit na zeď. Doporučuje se zvolit dřevěný model nebo model s modernějším vzhledem - tak bude kromě funkčního doplňku plnit i dekorativní roli. Při hledání pokročilejšího měřicího přístroje stojí za to věnovat pozornost takzvaným meteostanicím, které vás informují nejen o tom, jak je v bytě teplo, ale prezentují i podmínky venku. Tento typ elektronického teploměru lze použít také jako časovač, který zobrazuje datum a čas. Jedná se o moderní přístroje, které většinou vypadají velmi esteticky a lze je umístit na okenní parapet nebo skříňku.

 

VÁHY

 

Zapalovač je užitečný nejen pro lidi, kteří kouří cigarety, ale je také užitečným nástrojem při každodenním používání a často nahrazuje zapalovač. Kromě toho jej lze použít k zapalování grilů, krbů, svíček a svíček. V prodeji je obrovský výběr zapalovačů, od tradičních zapalovačů až po luxusní a dekorativní verze.

 

Plynový zapalovač ? nejoblíbenější verze zapalovače. Některé modely lze plnit plynem v plechovce. Zapálení v zapalovači probíhá po stisknutí tlačítka, které po stisknutí vytvoří jiskru. Tyto zapalovače mají obvykle možnost regulace plamene, méně často bezpečnostní prvek zabraňující náhodnému zapálení.


Benzínový zapalovač ? Neméně oblíbený typ zapalovače. Má speciální konstrukci obsahující benzínovou nádržku s knotem. Mechanismus tvořený kamenem a křemenem zapálí knot, když prstem otočíte charakteristický hrubý kruh a dojde k zapálení.
USB zapalovač ? jinak známý jako plazmový zapalovač. Vyznačuje se zcela odlišným designem a konstrukcí než plynový nebo benzínový zapalovač. Zapálení vzniká pomocí speciálních elektrod s odpovídajícím výkonem - ty umožňují zapálit jakýkoli materiál. Tento typ zapalovače se nabíjí pomocí kabelu se vstupem USB, který se hodí téměř k jakémukoli typu nabíječky nebo notebooku.


Zapalovač může být skvělým dárkem - a to nejen pro kuřáka. Je užitečný v mnoha různých situacích, a je tedy univerzální pomůckou. Každý model má jiný design a některé luxusní kousky mají skutečně jedinečné zdobení. Kromě vkusně stylizovaných zapalovačů můžete zakoupit také humorné verze - s vtipnými potisky, ve zvláštním tvaru nebo se rozhodnout pro možnost osobního gravírování.

 

ZAPALOVAČE

 

Abyste nemuseli kupovat nový zapalovač pokaždé, když starý dojde, vyplatí se koupit plyn do zapalovačů. Malá nádobka s aerosolovým ventilem vám umožní doplnit plyn do zapalovače. Součástí plynové sady je také řada koncovek, které se hodí k oblíbeným modelům zapalovačů. Plyn do zapalovače je obsažen v uzavřené kovové nádobě, která zaručuje trvanlivost a bezpečnost. Plyn snadno vystačí na několikanásobné doplnění a každá nádobka je také opatřena jasným návodem k použití.

IdoSell Trusted Reviews
4.68 / 5.00 487 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-09-15
Vše v pohodě, rychlé doručení
2024-09-04
Vše bylo ok…. bez připomínek
pixel