vonné difuzéry

( počet produktů: 11 )

AROMA TYČINKOVÉ DIFUZÉRY

 

Vonné tyčinkové difuzéry jsou levným a jednoduchým způsobem, jak naplnit svůj domov, kancelář a další obchodní prostory krásnou vůní. Skvěle se hodí také pro kosmetické salony, butiky a další místa, kde úžasná vůně umocní zážitek zákazníků z nakupování nebo obsluhy. Elegantní difuzéry, které se pohodlně používají, jsou vynikající alternativou ke svíčkám a jsou také skvělým nápadem na dárek.

 

Princip fungování vonného difuzéru je velmi jednoduchý. Skleněný flakon je naplněn kompozicí vonných olejů a sada obsahuje syntetické tyčinky nebo tyčinky vyrobené z ratanu či bambusu. Tyto tyčinky velmi dobře absorbují oleje, nasáknou vůni a rozvedou ji po celém prostoru. Velkou výhodou je, že se vůně uvolňuje postupně prostřednictvím tyčinek a neztrácí svou intenzitu, díky čemuž jsou naše interiéry zahaleny příjemnou vůní po dlouhou dobu. Aroma difuzér v sadě má vždy několik tyčinek, což umožňuje nastavit intenzitu vyzařované vůně podle velikosti místnosti a individuálních preferencí - stačí do olejů ponořit větší nebo menší počet tyčinek. Čím více tyčinek, tím silnější vůně se šíří.

 

Nespornou výhodou je, že vonné tyčinkové difuzéry fungují bez nutnosti zdroje tepla a lze je použít všude tam, kde není vhodné používat vonné svíčky.

 

DVA KROKY KE KRÁSNÉ VŮNI

 

Vonné tyčinkové difuzéry se používají velmi jednoduše. Je třeba otevřít flakón s olejem a vložit do něj tyčinky. Prodávané difuzéry zaručují, že vůně vydrží až 8 týdnů! Když však máte pocit, že vůně začíná slábnout, jednoduše tyčinky otočte a vložte je do oleje suchou stranou dolů. Doporučujeme to dělat každý týden, aby se intenzita vůně udržovala na stejné úrovni. Při nastavování difuzéru je také vhodné věnovat pozornost skutečnosti, že v lehkém průvanu se vůně šíří rychleji, ale zároveň se tím obsah flakonu rychleji opotřebovává. Pamatujme také, že při výměně vůně ve skleněné nádobce za jinou je třeba vyměnit i tyčinky - jinak by se vonné tóny smísily a zkreslily novou kompozici.

IdoSell Trusted Reviews
4.68 / 5.00 487 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-09-15
Vše bylo včas a v pořádku.
2024-09-03
Zboží dorazilo v pořadku.
pixel