SLOUPKY A PŘEKÁŽKY

( počet produktů: 63 )

ZAHRADNÍ PLOTY

 

Dřevěné ploty lze na zahradě použít jako zástěnu - úspěšně skryjí před zraky návštěvníků to, co chcete skrýt. To je užitečné zejména v případě, že máte na zahradě kompost, kůlnu na nářadí nebo odpadkové koše. Dobře umístěný plot tyto předměty zakryje a nenaruší design zahrady. Odstín dřevěného plotu je vhodné sladit s ostatními dřevěnými prvky, které se na zahradě nacházejí. Tím se zajistí, že všechny části zahradního nábytku budou vzájemně sladěné. Pokud je však obtížné koupit plot v podobném odstínu jako například altán, můžete plot vždy sami přetřít barvou ve vhodné barvě.

 

Dřevěné ploty různých velikostí a výšek lze použít také pro květinové nebo zeleninové záhony. Pokud máte v domě malé děti nebo domácí zvířata, můžete očekávat, že vaše rostliny budou pošlapány. Nízké plůtky rostliny ohradí a ochrání je před poškozením. Dobře se zde uplatní dřevěné i plastové ploty, např. v bílé barvě.

 

Na druhou stranu mnohem vyšší plot bude vynikající oporou pro popínavé rostliny, jako je břečťan nebo rozrůstající se růže. I v tomto případě doporučujeme zvolit přírodní dřevěný plot nebo kovové provedení v zajímavém rezavém odstínu a originálním tvaru. Ažurové pergoly nejenže poslouží k pěstování rostlin, ale mohou být i samy o sobě dekorativní - stačí na ně zavěsit girlandu LED světel (nebo, což je ekologičtější, použít světla na solární pohon) nebo na ně umístit lucerny. Vytvoříte tak úžasné a atmosférické místo pro večery strávené na zahradě.

 

Dekorativní zahradní ploty mohou plnit různé funkce. Od oddělení zón v zahradě, přes terénní úpravy, podporu popínavých rostlin až po samotnou výzdobu zahrady. Způsob použití dřevěných, kovových nebo plastových plotů závisí pouze na vaší fantazii a potřebách.

IdoSell Trusted Reviews
4.65 / 5.00 363 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-06-10
Výrobek je skvělý(náš rotvík má sílu jako bejk,ale udrží ho to.
2024-06-02
Rychla bezproblemova dodavka
pixel