držáky pro sloupy

( počet produktů: 260 )

Podpěry sloupků jsou nepostradatelnou součástí při stavbě plotů, teras, altánů a garáží. Slouží jako pevný základ pro sloupky, které se zapouštějí do čerstvě vylitého betonu. Díky tuhému profilu podpěry je možné dodržet dostatečnou vzdálenost mezi okrajem betonové plochy a spodní stranou sloupku. To účinně chrání nosníky před vlhkostí a dalšími škodlivými faktory přítomnými v zemi, a prodlužuje tak životnost konstrukce.

 

Upevnění konzoly k dřevěnému povrchu je jednoduchý proces, který vyžaduje pouze kroužkové hřebíky nebo tesařské vruty. Tento způsob instalace zajišťuje stabilitu a bezpečnost konstrukce, což je u nosných prvků, jako jsou sloupy, zásadní. Konzoly jsou vyrobeny z pozinkované oceli, která účinně chrání povrch před korozí, což je u konstrukcí vystavených povětrnostním vlivům mimořádně důležité. Pozinkovaná ocel se rovněž vyznačuje vysokou pevností, která zajišťuje dlouhodobé a bezpečné používání.

 

Základny sloupů, stejně jako konzoly, hrají klíčovou roli při stabilizaci konstrukce. Tyto základny jsou vyrobeny z vysoce kvalitních materiálů, jako je ocel, a zaručují odolnost proti korozi a dlouhou životnost. Instalují se podobným způsobem, zapouštějí se do betonu, čímž vytvářejí pevný základ pro všechny druhy dřevěných konstrukcí. Díky preciznímu zpracování zajišťují základny sloupů rovnoměrné rozložení zatížení, což zvyšuje stabilitu celé konstrukce.

 

Při výběru konzol a základů sloupů je vhodné věnovat pozornost jejich technickým specifikacím a kompatibilitě s použitými stavebními materiály. Vhodně zvolené montážní komponenty nejen zvyšují odolnost konstrukce, ale také usnadňují proces výstavby tím, že zajišťují jednoduchou a rychlou montáž.

IdoSell Trusted Reviews
4.68 / 5.00 487 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-09-03
Zboží dorazilo v pořadku.
2024-08-28
ok
pixel