trezory a krabice

( počet produktů: 10 )

TREZOR JAKO NEJLEPŠÍ ZPŮSOB ULOŽENÍ CENNOSTÍ

 

Trezory jsou robustní zařízení s velmi vysokou trvanlivostí a odolností vůči poškození i vnějším vlivům. Účinně chrání cenný majetek před krádeží nebo poškozením, Vyrobeny z ohnivzdorných materiálů, chrání osobní majetek nejen před zloději, ale také v případě požáru. Trezor je nepostradatelným doplňkem, pokud je v domácnosti uloženo větší množství peněz, šperků nebo důležitých dokumentů. Lze je také použít k uložení cenných rodinných památek (včetně těch, které mají sentimentální hodnotu), deníků, zápisníků a všeho, co by se nemělo dostat do rukou cizích lidí.

 

Trezory a sejfy se nepoužívají pouze v domácnostech, ale také v kancelářích a hotelech. Jsou přítomny všude tam, kde je důležité zajistit, aby byly určité věci dobře chráněny. Dodávají se v široké škále velikostí a barev, takže si snadno vyberete nejvhodnější model pro svůj domov nebo firmu. Vybírejte z trezorů a sejfů s elektronickými kombinačními zámky, zámky na klíč nebo stále oblíbenějšími modely s otevíráním pomocí otisku prstu.

 

SCHVÁLENÉ BEZPEČNOSTNÍ PŘÍSTROJE

 

Schválené trezory jsou nejodolnějšími zařízeními v této kategorii. Mají potřebné certifikáty, které potvrzují jejich spolehlivou funkci prostřednictvím řady testů simulujících výskyt hrozby. Jedná se o zařízení několika tříd, které se liší podle stupně odolnosti daného trezoru:

 

osvědčení o vloupání do zámku,


Certifikát potvrzující požární odolnost spotřebiče,


certifikát potvrzující stupeň náchylnosti k mechanickému poškození.

 

Každý certifikát je v souladu s normami EU a přesně určuje, jak dlouho je trezor schopen odolávat náročným podmínkám bez poškození. Schválené trezory jsou dražší než jejich standardní protějšky, ale mnohem lépe chrání předměty v nich uložené. Pokud chcete ochránit něco opravdu cenného, rozhodně se vyplatí zvolit tento typ trezoru.

 

STANDARDNÍ BEZPEČNOSTNÍ POJIŠTĚNÍ

 

Standardní trezor bývá střední velikosti, ale rozhodně pojme vaše nejdůležitější věci, jako je pas, klíče nebo šperky. Nemá tolik certifikátů jako certifikované trezory, ale vyniká konkurenceschopnou cenou. Dobře poslouží jako domácí trezor, do kterého můžete kromě šperků, peněz nebo dokladů uložit také léky, které by se neměly dostat do rukou dětí.

 

Alternativou k těžkému kombinovanému trezoru je kovová schránka. Je to vynikající řešení pro uložení peněz nebo jiných cenných osobních věcí, např. během služební cesty. Kazeta bude velmi užitečná v hotelech, kde není k dispozici trezor, a je mnohem levnější než klasický trezor. Jeho nízká cena umožní jeho koupi i studentům žijícím na kolejích nebo těm, kteří sdílejí byt se spolubydlícími. Zajistí také dobré zabezpečení cenností, když do domu přijdou uklízeči.

IdoSell Trusted Reviews
4.68 / 5.00 487 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-09-03
Zboží dorazilo v pořadku.
2024-08-28
Vše ok.
pixel