zvlhčovače vzduchu

( počet produktů: 4 )

Zvlhčování vzduchu je velmi důležité bez ohledu na roční období a mělo by být pravidelnou součástí domácích prací. Tímto způsobem můžeme prakticky okamžitě a bez použití specializovaného zařízení zlepšit kvalitu ovzduší na denní bázi. Úroveň vlhkosti v domě ovlivňuje pohodu všech lidí v domě - i malý pokles vlhkosti může přispět k infekcím nebo alergiím.

 

Keramické zvlhčovače vzduchu jsou vynikající alternativou k mechanickým, elektricky poháněným přístrojům, které ke svému provozu potřebují pouze teplo, například z radiátoru. Proto jsou ideální v topném období, které v našich klimatických podmínkách může někdy trvat i půl roku. Radiátorový zvlhčovač se velmi snadno používá a má nekomplikovaný design. Materiál, z něhož je vyroben, výborně zachycuje teplo a neztrácí svou pevnost při vystavení teplotě. Výrobek má praktickou rukojeť, kterou lze snadno přizpůsobit jakémukoli typu radiátoru - tradičním žebrovaným radiátorům i modernějším modelům.

 

Během topné sezóny a v létě, kdy teploměry ukazují vysoké teploty, vlhkost v interiéru prudce klesá. Suchý a teplý vzduch může mít velmi negativní vliv na zdraví - způsobuje bolesti hlavy, dýchací potíže a suchou pokožku a vlasy. Keramický zvlhčovač vzduchu systematicky uvolňuje do vzduchu vodní páru, čímž zlepšuje komfort domácnosti. Zvlhčovač stačí naplnit vodou, a jakmile se radiátory začnou zahřívat, začne pracovat společně s nimi. Radiátor zvyšuje teplotu hrnce, v důsledku čehož se voda začne odpařovat a zvyšuje se vlhkost vzduchu.

 

Velkou výhodou keramických zvlhčovačů vzduchu je jejich atraktivní cena, která začíná na pouhých několika desítkách zlotých. Vše samozřejmě závisí na parametrech výrobku, jako je kapacita nebo dekorativní vlastnosti. Stejně levný je i zanedbatelný provoz samotného zvlhčovače - stačí jej pouze naplnit vodou. Podle svých preferencí si můžete vybrat klasický zvlhčovač vzduchu s obdélníkovým designem a v jedné barvě nebo dekorativnější varianty v zajímavých tvarech, barvách nebo s obrazy.

IdoSell Trusted Reviews
4.68 / 5.00 487 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-09-15
Vše v pohodě, rychlé doručení
2024-09-02
Objednávka byla rychle vyřízena.
pixel