malířské příslušenství

( počet produktů: 215 )

Při dokončování novostaveb nebo renovacích jsou nářadí pro malování nezbytné. Používají se k natírání stěn základním nátěrem, barvou a dalšími dokončovacími přípravky. Tyto výrobky dělíme na interiérové a exteriérové. Liší se trvanlivostí, odolností proti UV záření, velikostí a typem použitého materiálu. Malířské nářadí by také mělo být přizpůsobeno složení výrobků, kterými budou stěny pokryty - usnadní to práci a zajistí uspokojivý konečný výsledek.

 

TYPY MALÍŘSKÝCH NÁSTROJŮ

 

Nejběžnějšími malířskými nástroji jsou štětce a válečky, které se používají k natírání stěn základními nátěry, barvami a k nanášení tapet. Štětce se liší použitím a velikostí, ale nechybí ani univerzální štětce. Naproti tomu válečky jsou k dispozici jako hotové nástroje s rukojetí a vyměnitelnými kazetami. Rozlišují se podle šířky a materiálu konstrukce.

 

Kromě válečku nebo štětce budete potřebovat také zásobník na barvu a mřížky, které umožňují odvádět přebytečnou barvu a rovnoměrně ji rozprostřít po povrchu nástroje. Ty lze zakoupit samostatně nebo v sadě připravené k použití. Plastové fólie, ochranné kryty a malířské pásky jsou také velmi důležité pro udržení čistoty pracovního prostoru, zabránění znečištění ostatních povrchů barvou a usnadnění přesného lakování i malých dílů. Při nákupu pásky nezapomeňte vybrat jinou pro malování a jinou pro ochranu při omítání. Totéž platí pro malířskou fólii - jednorázová se hodí na osvěžení místnosti, zatímco pro dlouhodobou renovaci je lepší fólie.

IdoSell Trusted Reviews
4.68 / 5.00 487 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-09-03
Zboží dorazilo v pořadku.
2024-08-28
Vše ok.
pixel