krbové soupravy

( počet produktů: 20 )

Útulnou atmosféru interiéru za zimních večerů dodává krb. Je příjemné si u něj po dlouhém dni odpočinout a strávit čas s blízkými v teple, zatímco za oknem je zima. Pro pohodlné používání krbu je však nutné mít správné krbové příslušenství.

 

Krbovou soupravu lze sladit se vzhledem krbu nebo celkovým dekorem místnosti. V prodeji jsou klasické i designovější krbové nářadí, včetně sad k zavěšení na zeď nebo k umístění na podlahu. Dobře zvolené nářadí bude nejen praktickým doplňkem, ale také zajímavým dekorativním doplňkem.

 

Zakoupením kompletní krbové sady si zajistíte, že jednotlivé díly budou k sobě vizuálně ladit a celá sada bude tvořit soudržný celek. Součástí sady je často také box na nářadí, který usnadňuje udržování pořádku. Pro minimalistické interiéry se doporučují poniklované krbové soupravy s elegantními tvary. Pro klasičtější interiéry zvažte nákup nářadí v odstínu patiny se zajímavými ozdobami na rukojetích nářadí. Rustikální interiéry zase skvěle doplní proutěný koš, do kterého lze umístit krbové nářadí.

 

Krbová souprava by měla obsahovat:

 

kleště, kterými můžete bezpečně přikládat dřevo do ohně.


pohrabáč, který usnadňuje přemísťování hořících polen.


Smetáček a lopatka na smetí pro odstraňování popela a sazí.

 

Mezi další a užitečné příslušenství patří:

 

tepelné rukavice, které zabrání popálení při přidávání dřeva.


zástěnu proti ohni jako dodatečnou ochranu před jiskrami, zejména pokud jsou v domě malé děti nebo domácí zvířata.

IdoSell Trusted Reviews
4.68 / 5.00 487 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-09-15
Vše v pohodě, rychlé doručení
2024-09-03
Zboží dorazilo v pořadku.
pixel