montážní klíny

( počet produktů: 8 )

Montážní klíny pro okna, dveře a terasy jsou velmi rozšířeným výrobkem ve stavebnictví. Používají se k vyrovnávání okenních a dveřních rámů při jejich montáži, při vyrovnávání podlahových panelů, dřevěných konstrukcí a mnoha dalších prvků. Plastové klíny se velmi snadno používají a zajišťují pevnou montáž.

 

Okenní klíny se používají k umístění a stabilizaci okna v okenici. Pro správnou instalaci by neměly vyčnívat mimo líc rámu a měly by být instalovány napevno - nelze je odstranit vzhledem k jejich úloze přenášet zatížení a hmotnost okna na stěnu.

 

K úspěšnému nastavení terasy a vytvoření podpůrného systému pro ni lze použít plastové klíny. Vlastnosti materiálu a tvar klínů umožňují stabilní instalaci oken, dveří a dalších prvků, které je třeba vyrovnat nebo posunout kvůli nerovnostem povrchu, na který jsou instalovány.

 

Montážní podložky jsou vyrobeny z vysoce kvalitního plastu, který je odolný vůči povětrnostním vlivům - včetně vysokých a nízkých teplot. Vykazují také vysokou odolnost proti mechanickému poškození, nárazům nebo velkému zatížení. Díky vroubkované a drážkované pracovní ploše klínů je možné správně vyrovnat rám okna nebo dveří. Vroubkovaný povrch umožňuje spojování klínů a zabraňuje jejich vzájemnému posouvání o sebe a o zem.

 

Bezpečnost, stabilita a dokonalá povrchová úprava - to jsou vlastnosti, kterými se vyznačují naše montážní klíny. Díky nim bude váš projekt nejen estetický, ale také pevný a funkční. Přesvědčte se sami a vyberte si montážní klíny, které splní vaše očekávání!



IdoSell Trusted Reviews
4.68 / 5.00 487 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-09-15
Vše v pohodě, rychlé doručení
2024-08-28
ok
pixel