řetězy, dráty, lana a šňůry

( počet produktů: 10 )

Řetězy a dráty používané k upevnění se vyznačují vysokou pevností a odolností proti mechanickému poškození a korozi. Používají se v různých odvětvích, jako je stavebnictví, průmysl, zemědělství a doprava.

 

Pro upevňování se používají různé typy řetězů a drátů, které se liší délkou, tloušťkou článků, pevností v tahu a způsobem upevnění. Některé řetězy mají další součásti, jako jsou háčky, spojky nebo krimpovací oka, což usnadňuje jejich používání a zvyšuje bezpečnost práce s nimi.

 

V závislosti na použití mohou být dráty ohýbány, narovnávány nebo zařezávány. Mohou být také potaženy různými materiály, například plasty nebo pryží, což zvyšuje jejich pevnost a odolnost proti korozi.

 

Lana a šňůry jsou naproti tomu pružné nástroje, které se používají k upevňování různých předmětů. Vyrábějí se z různých materiálů, jako je bavlna, nylon, polyester, kevlar nebo ocel, a jejich konstrukce se může lišit v závislosti na použití.

 

V závislosti na použití mohou být lana a šňůry potaženy různými materiály, například pryží nebo plasty, aby se zvýšila jejich pevnost a odolnost proti korozi. Mohou být také vybavena dalšími prvky, jako jsou kolečka nebo bloky, které usnadňují jejich pohyb a zvyšují kontrolu zatížení.

IdoSell Trusted Reviews
4.68 / 5.00 487 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-09-02
Objednávka byla rychle vyřízena.
2024-08-31
Přehledné webovky, bleskové jednani a spolehlivá doprava!
pixel