příslušenství pro dveře, brány a ploty

( počet produktů: 1567 )

Náš prodejní sortiment zahrnuje široký výběr příslušenství, které je nezbytné pro instalaci, údržbu a zlepšení funkčnosti vrat, bran a plotů. Najdete zde vysoce kvalitní výrobky, které splňují standardy odolnosti, bezpečnosti a estetiky.

 

Mezi nejdůležitější doplňky, které jsou v našem sortimentu k dispozici, patří:

 

ZÁVĚSY: Závěsy jsou klíčovou součástí pro instalaci dveří, vrat a plotů. Nabízíme různé typy pantů, včetně kovaných, nastavitelných, samozavíracích a multifunkčních, které zajišťují stabilitu, plynulý pohyb a odolnost.

 

ZÁMKY A KLÍČE: Nabízíme celou řadu zámků, od tradičních zadlabacích zámků až po elektronické zámky. Nabízíme také širokou škálu klíčů, včetně tradičních klíčů a kódových klíčů, které zajišťují bezpečnost a kontrolu přístupu.

 

KLEPKY A DVEŘE: Nabízíme různé styly klik a kliček, které dodají estetický vzhled a usnadní otevírání a zavírání dveří a vrat. Naše výrobky jsou ergonomické, odolné a dostupné v různých povrchových úpravách.

 

VODÍTKA A VODICÍ SYSTÉMY: Pro brány a posuvné dveře nabízíme různé typy vodítek, válečků a vodicích systémů. Ty zajišťují plynulý a tichý pohyb a konstrukční stabilitu.

 

ZÁMKOVÉ VLOŽKY: Máme širokou nabídku zámkových vložek pro zajištění bezpečnosti a zabezpečení. Cylindrické vložky jsou k dispozici v různých velikostech a stupních odolnosti proti vloupání.

 

Kromě toho v našem sortimentu najdete mnoho dalšího příslušenství, jako jsou kliky, elektromagnetické zámky, omezovače otevírání, systémy kontroly přístupu, těsnění a mnoho, mnoho dalšího.

Ať už provozujete profesionální stavební firmu, nebo řešíte vlastní domácí projekty, poskytneme vám kvalitní výrobky, které splní vaše potřeby při instalaci a údržbě dveří, vrat a plotů.

IdoSell Trusted Reviews
4.68 / 5.00 487 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-08-31
Přehledné webovky, bleskové jednani a spolehlivá doprava!
2024-08-28
ok
pixel