špachtle a škrabky

( počet produktů: 23 )

Tmely a škrabky patří mezi nezbytnou výbavu renovačních týmů. Jsou to také velmi užitečné nástroje, které by neměly chybět v žádné domácnosti. Umožňují odstranit zaschlé stopy, nerovnosti a staré nátěry. Hodí se také při nanášení lepidel, sádrových směsí nebo vyplňování defektů v omítce.

 

PŘÍPRAVA A ÚPRAVA STĚN

 

Škrabka na stěny je užitečná pro vyhlazování i malování stěn. Je ideální před malováním, kdy je třeba připravit povrch pro další práci. Je také užitečný při seškrabávání starých tapet, lepidla a dalších nežádoucích zbytků, které je osvěží. Po dokončení malby pomůže škrabka odstranit stékání barvy a nerovnosti v omítce, takže vrchní vrstva bude působit dokonale hladce.

 

ŠKRABKY NA KOVY

 

Tento nenápadný nástroj je ideální také pro kov. Nejlepší je model s pohodlnou rukojetí, který usnadňuje používání. Kovové škrabky jsou navíc odolné proti deformaci, což umožňuje jejich dlouholeté používání. Pomocí správného nástroje můžete z náročných materiálů odstranit starý nátěr laku, abyste mohli kovový předmět natřít novou barvou.

 

PRÁCE SE DŘEVEM

 

Široká nabídka škrabek zahrnuje také modely ideální pro bezpečnou práci se dřevem. Dřevo, které je poměrně tvrdým materiálem, ale zároveň je náchylné k opracování a tvarování, se dobře zpracovává klasickou škrabkou - špachtlí. Pomocí tohoto nástroje lze snadno a šetrně odstranit zbytky laku nebo barvy z dřevěných povrchů. Dřevěný povrch je pak připraven na novou ochrannou vrstvu laku nebo změnu barvy.

 

VÝMĚNA SPÁROVACÍ HMOTY

 

Při renovaci kuchyně nebo koupelny se vyplatí pamatovat na výměnu spárovací hmoty, na kterou často zapomínáme. Tato zdánlivě drobná úprava má však vliv na konečný vzhled interiéru. Špinavá a poškozená spárovací hmota kazí celkový dojem po osvěžení prostoru. Kromě estetické stránky má péče o stav spárovací hmoty i stránku praktickou - spárovací hmota chrání podlahu nebo stěnu před vlhkostí. Chcete-li tuto úpravu obnovit, použijte přesnou škrabku na maltu. Je vyroben z odolných materiálů a díky možnosti přesné manipulace s čepelí se bude hodit i pro další práce v těžko přístupných místech.

IdoSell Trusted Reviews
4.68 / 5.00 487 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-09-15
Vše v pohodě, rychlé doručení
2024-08-28
ok
pixel