svíčky

( počet produktů: 112 )

SVÍČKY BEZ VŮNĚ

 

1. UNIVERZÁLNÍ VÁLCOVÝCH SVÍČKY

 

Válcové svíčky jsou jistě jedním z nejoblíbenějších a nejoblíbenějších modelů mezi svíčkami. Již léta se těší velké oblibě, a to především díky své jednoduché formě, a tedy i univerzálnosti. Skvěle se hodí do jakéhokoli prostoru, ať už je zařízen v jakémkoli stylu. Ať už se jedná o obývací pokoj v loftovém stylu, rustikální jídelnu, moderní koupelnu nebo glamour ložnici - v každé z těchto místností si svíčka ve tvaru válce najde své místo! Svíčky ve tvaru válce zdobí nejen domy a byty, ale také hotely, restaurace nebo komerční prostory. Lze je vzájemně kombinovat a vytvářet aranžmá z několika svíček různých velikostí, rozměrů a barev. Dobře vypadají také jako volně stojící dekorace umístěné na stojanu nebo umístěné ve svícnech, skleněných nádobách či lucernách. Velkou výhodou cylindrických svíček je již zmíněný výběr velikostí. Svíčky mohou mít různý průměr a výšku. V závislosti na konkrétním modelu může být tvar svíčky masivnější nebo štíhlejší. To vytváří mnoho možností designu a dává prostor naší kreativitě.

 

Velikost válcových svíček má samozřejmě přímý vliv na dobu jejich hoření. Největší svíčky mohou hořet až 160 hodin, nejmenší pak přibližně 30 hodin.

 

Válcové svíčky jsou také ideální pro venkovní aranžmá. Teplé letní večery vybízejí k odpočinku venku a mnohem příjemnější bude strávit je při svíčkách. Ať už na terase, v zahradě, v altánku nebo třeba na malém balkoně, každé místo získá díky svíčkám zvláštní kouzlo. Jejich záře navodí náladu a zpříjemní odpočinek po dlouhém dni.

 

2. KLASICKÉ KUŽELOVÉ SVÍČKY

 

Kuželové svíčky jsou nespornou klasikou mezi všemi typy svíček. Prakticky vždy byly základním ?hořícím? dekorativní prvek v domácnostech, hotelech a restauracích. Když si představíme romantickou večeři při svíčkách, vybaví se nám kuželovité svíčky umístěné v ozdobném svícnu. Ačkoli jsou na trhu k dispozici různé typy svíček, klasické kuželové svíčky nikdy nevyjdou z módy a jsou stále oblíbené.

 

Kuželové svíčky jsou spojeny především s bílou barvou. Velmi oblíbená je také barevná varianta écru a červená. Tyto verze jsou nejoblíbenější, ale v prodeji jsou i další zajímavé barvy - matné i s kovovým leskem. Kuželové svíčky lze díky jejich rozmanitosti snadno přizpůsobit interiéru a stylovým zvyklostem, stejně jako příležitostem, při kterých mají být použity. Metalické červené svíčky vytvoří romantickou a slavnostní atmosféru, zatímco bílé a zlaté svíčky dodají nádech noblesy a elegance. Sady stolních svíček jsou ideální volbou pro ty, kteří oceňují klasická řešení a nadčasovou eleganci.

 

 

VONNÉ SVÍČKY

 

1. VONNÉ SVÍČKY VE SKLE

 

Vonné svíčky ve skle jsou velmi výrazným dekorativním prvkem. Odlišují se od ostatního nábytku a jsou k dispozici v čirém nebo tónovaném skle a s víkem nebo bez něj. Jednobarevné vonné svíčky v elegantním skle jsou k dispozici v různých barvách a vůních, takže si snadno vyberete tu nejvhodnější svíčku pro svůj interiér a náladu. Svíčky jsou nadčasovým produktem, který je součástí našeho každodenního života již stovky let. Před vynálezem elektřiny lidé zaháněli tmu ohněm. V té době měly svíčky převážně praktickou funkci, ale postupem času se jejich tvaru a vzhledu přikládal stále větší význam. V dnešní době jsou svíčky nejen funkčním, ale také dekorativním prvkem prakticky každé domácnosti. Umožňují vytvořit úžasnou atmosféru pro večerní relaxaci, ať už na terase, v obývacím pokoji nebo při koupeli. Vonné svíčky obohacují prostor nejen o atmosférické světlo, ale také o vůni. Mezi mnoha dostupnými vůněmi si každý najde něco pro sebe. Sladké, ovocné vůně, nebo snad svěží a povzbuzující? Milovníci koření se rozplynou ve vanilkových tónech, zatímco ti, kteří milují zahradu a přírodu, si jistě vyberou květinové kompozice. Tyto a mnohé další vůně v elegantním skleněném provedení jistě splní vaše očekávání.

 

2. PŘILOŽTE SVOU VŮNI

 

Vonné svíčky ve skle s víčkem vnesou do vašeho interiéru nejen úžasnou vůni, ale také skvělou náladu. Skleněné víčko umožňuje svíčku uzavřít, takže vůně po dohoření neuniká a při dalším použití je stejně intenzivní. Velká vonná svíčka se skleněným víčkem neztratí svou vůni ani po mnoha hodinách hoření a největší kusy mohou hořet až 100 hodin!

 

3. TŘÍBAREVNÁ VŮNĚ

 

Zajímavý vizuální efekt vytvářejí také tříbarevné svíčky ve skle, zejména ve verzi se dvěma knoty. Díky použití dvou knotů se vůně uvolňuje intenzivněji. Jedná se o vynikající nápad na dárek, který obdarovaného jistě potěší. Kromě tříbarevných vonných svíček jsou na výběr také svíčky z matného skla a sójové svíčky - ekologické a šetrné k přírodě. Minimalistický design sójových svíček dokonale zapadá do současných trendů a originální kombinace sametových vůní jistě uspokojí i ty nejnáročnější chutě.

 

4. VONNÉ SVÍČKY SE DVĚMA KNOTY

 

Vonné svíčky se dvěma knoty jsou elegantní a funkční ve skleněné formě. Splní očekávání každého milovníka kvalitních vonných svíček. Vypadají krásně v každém interiéru a při použití dokáží navodit ještě kouzelnější atmosféru. Jsou také skvělým nápadem na elegantní dárek nebo doplněk k většímu dárku. Použití dvou knotů umožňuje, aby se při hoření uvolnilo ještě více vůně. Je to proto, že když se zapálí dva knoty, vosk se rychleji zahřívá, a tím se uvolňují vonné kombinace, které jsou v něm obsaženy.

 

5. ZVUK KRBU, VŮNĚ RELAXACE

 

Stejně exkluzivní možností jsou vonné svíčky s dřevěným knotem. Vytvářejí jedinečnou atmosféru, protože dřevěný knot vyvolává dojem, že v krbu vesele praská dřevo. Se svíčkou s dřevěným knotem se stačí jen pohodlně usadit, zavřít oči a vychutnat si ten okamžik. Je to vynikající způsob, jak si pročistit mysl a uvolnit hlavu i celé tělo. Tyto výrobky jistě ocení zastánci přírodních řešení, jako je tomu v případě sójových svíček. Díky nim se interiér domova naplní harmonickou atmosférou a nádhernou vůní. Vonná svíčka tohoto typu je jistě jedním z nejlepších nápadů, jak obdarovat své blízké.

IdoSell Trusted Reviews
4.68 / 5.00 487 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-09-04
Vše bylo ok…. bez připomínek
2024-08-28
Vše ok.
pixel