umyvadla, vodovodní baterie a příslušenství

( počet produktů: 7 )

FARMÁŘSKÉ DŘEZY - PRAKTICKÁ FUNKČNOST

 

Pokud máte garáž, dílnu, prádelnu nebo kotelnu, potřebujete si občas po skončení práce umýt ruce. V tomto případě se hodí farmářský dřez, protože se vyhnete nutnosti speciální cesty do koupelny nebo kuchyně. Hodí se také při provádění různých druhů úklidu - během jarních příprav je hospodářský dřez ideálním místem pro mytí květináčů.

 

TECHNICKÝ DŘEZ PRO AUTOMECHANIKA

 

K výrobě technických dřezů se používají robustní materiály odolné vůči chemikáliím a vysokým teplotám - například polystyren. Tento typ dřezu je také vynikající volbou pro dílnu každého automechanika, je vlastně nezbytnou výbavou jak profesionální autodílny, tak domácí dílny, kde si drobné práce děláte sami.

 

UŽITKOVÝ DŘEZ PRO PŘÍDĚLCE

 

Vlastní pozemek znamená nekonečné množství činností spojených s pěstováním rostlin, zahradou a úklidem. Práce na půdě má někdy za následek špinavé ruce a použité nářadí. Řešením je v tomto případě hospodářský dřez umístěný v technické místnosti nebo zahradním domku. Jeho praktické rozměry umožňují umýt si nejen ruce, ale i drobné zahradnické nářadí - motyky, rýče nebo hrábě. Jedná se o značné pohodlí, díky němuž nemusíte chodit do domu a přerušovat své činnosti.

 

FUNKČNÍ KOUPELNOVÉ BATERIE

 

Koupelnová baterie je součástí baterie, která se vyznačuje vysokou funkčností a odolností. V závislosti na modelu ji lze namontovat nejen na umyvadlo. Kromě toho je koupelnová baterie nezbytnou součástí při instalaci vany nebo sprchy. Všechny tyto výrobky jsou vyrobeny z materiálů, které jsou odolné vůči vlhkosti, mechanickým vlivům a kontaktu s kosmetickými a chemickými látkami.

 

Vodovodní baterie zajišťují nepřetržitý přístup k tekoucí vodě a umožňují každodenní hygienu. Kromě této funkce jsou také důležitým estetickým prvkem koupelny a při správném výběru mohou být skutečnou ozdobou interiéru. Správně zvolená baterie zaručuje bezproblémový provoz po mnoho let. Model baterie by měl být správně přizpůsoben typu umyvadla, sprchy a vany.

 

JAKÝ MIXÉR ZVOLIT?

 

Pokud hledáme výrobek k upevnění na umyvadlo, je jedinou dobrou volbou stojánková baterie do koupelny. Je to skvělá alternativa k možnostem, které vyžadují vrtání otvorů do zdi. Druhou možností jsou stále velmi oblíbené odkryté nebo skryté koupelnové baterie. První i druhá verze jsou připojeny k přípojce umístěné přímo ve zdi.

 

Baterie pro koupelnu by měla mít správnou velikost. Zohledněte velikost vany nebo sprchy. Příliš krátká výtoková trubice způsobí, že voda nepoteče přímo do umyvadla, ale rozstříkne se po povrchu horní části umyvadla. Velmi nepříjemná je také krátká vzdálenost od výlevky k okraji dřezu. Oblíbené jsou také vysoké koupelnové baterie. Je to skvělý dekorativní prvek, ale je třeba vědět, že musí být sladěn s hlubokou vanou nebo umyvadlem. Mělké umyvadlo a příliš vysoko umístěný kohoutek také způsobí, že voda vystříkne do stran.

 

Nejčastěji používaným materiálem pro tělo a výtok baterie je mosaz. Jedná se o slitinu mědi a zinku, která se vyznačuje vysokou pevností, což je pro tento typ součástí obzvláště důležité. Tradiční je volit baterie s chromovou povrchovou úpravou, která poskytuje další vrstvu ochrany proti poškození a korozi. Nejpoužívanější a nejprovozovanější částí každého vodovodního kohoutku jsou hlavy, které se dodávají v keramickém nebo plastovém provedení. Keramické hlavy jsou dražší, ale jistě si zachovají estetický vzhled a spolehlivý výkon po mnoho let. Relativní novinkou je povlakování PVD, které je stále populárnější. Díky technologii použité při výrobě je povlak baterie nezničitelný a jedinečně dekorativní - to je důležité zejména při výběru koupelnové baterie ve zlatém nebo černém odstínu.

 

BEZDOTYKOVÉ BATERIE

 

Donedávna se bezdotykové baterie vyskytovaly pouze na letištních toaletách, v nákupních centrech nebo kancelářských budovách. Dnes se tento typ baterií stále častěji instaluje i do domácností. Jejich hlavní výhodou je úspora vody, protože baterie s fotobuňkou spotřebuje v průměru 6 litrů vody za minutu, což je dvakrát více než jednopáková baterie. K jejich provozu je také zapotřebí elektřina, ale nejedná se o vysoké náklady, protože 6voltová baterie vydrží bez problémů několik let. 40 PLN. Bezdotykové baterie jsou dražší než klasické, ale investované peníze se rychle vrátí, protože výrazně snižují spotřebu vody.

 

Při výběru bezdotykové baterie by měla být pod umyvadlem nebo dřezem instalována malá lithiová baterie, která umožňuje provoz fotobuňky. Fotobuňka zaznamená pohyb a automaticky aktivuje průtok vody. Teplota vody se nastavuje trvale, ale na trhu najdete i vylepšené verze baterií s integrovaným termostatem. Před nákupem je vhodné zvážit, které funkce baterie budeme skutečně potřebovat. Další funkce, jako je termická dezinfekce, mohou být zcela zbytečné a cena takového mixéru bude vyšší než u základní verze.

IdoSell Trusted Reviews
4.68 / 5.00 487 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-09-15
Vše v pohodě, rychlé doručení
2024-08-28
ok
pixel