květináče na květy

( počet produktů: 28 )

Květinový záhon je ideální dekorací pro atraktivní vystavení květin doma, na terase, balkoně nebo na zahradě. Doporučuje se sladit jej s designem interiéru a v případě  květinový záhonů se stylem zahrady nebo terasy.

 

Při výběru květinového záhonu je vhodné zvážit nejen jeho tvar a barvu, ale také materiál, ze kterého je vyroben. Nejlevnější variantou jsou plastové  květinový - jsou lehké a dodávají se v široké škále barev. Často vypadají, jako by byly vyrobeny z jiného materiálu než z plastu. Jedná se o vynikající volbu pro lidi, kteří rádi a často mění uspořádání svých prostor.

 

Další možností je kovový stojany na květiny, jehož nespornou výhodou může být velmi zajímavá forma. Je velmi stabilní a skvěle se bude hodit k výzdobě terasy nebo balkonu. Robustní kov nepoškodí povětrnostní vlivy a tento typ záhonu vydrží mnoho let.

 

Velmi oblíbené jsou také dřevěné záhony. Vyrábějí se v mnoha různých tvarech a velikostech a často jsou malými uměleckými díly. Stojana květiny ze dřeva dobře ladí se zelení květin v něm umístěných a skvěle zapadne do každého interiéru.

 

Bez ohledu na to, jaký materiál záhonu zvolíte, je také důležité zvážit, který typ bude v cílovém místě fungovat nejlépe. Nástěnné květinové záhony jsou ideální do místností, kde není mnoho místa na podlaze, ale je volný prostor na stěnách. Nástěnný květináč vypadá krásně v obývacím pokoji, pracovně nebo atriu domu.

 

Druhou možností, která ušetří spoustu místa na podlaze, jsou závěsné květinové záhony, k jejichž upevnění stačí háček nebo dokonce záclonová tyč. Závěsný květinový záhon vypadá krásně a vnáší do místnosti lehkost. Je však důležité mít na paměti, že se jedná o mobilní konstrukci - nesmí tedy být na místě, kde by se mohla náhodou dát do pohybu. To by stálo nějaké to čištění a rozbitý květináč.

 

Nakonec si můžete vybrat z obrovské nabídky volně stojících záhonů. Může se jednat o jednotlivé záhony s různou konfigurací, počtem polic a velikostí, stejně jako o velké, vícedílné záhony, které vytvářejí ucelenou kompozici. Podlahový záhon bude vypadat skvěle v obývacím pokoji, kuchyni, ale i u vchodu do domu nebo na terase.



Nabízíme celou řadu různých typů záhonů vytvořených z robustních materiálů a s důrazem na detail - to vše pro zvýraznění krásy vašich rostlin a interiérů. Nečekejte a vyberte si dokonalý záhon pro svůj domov ještě dnes!

IdoSell Trusted Reviews
4.68 / 5.00 487 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-09-04
Vše bylo ok…. bez připomínek
2024-09-02
Objednávka byla rychle vyřízena.
pixel