ruční vrtáky

( počet produktů: 5 )

NAHRADIT LOPATU RUČNÍM ŠNEKEM

 

Práce na zahradě zahrnuje řadu činností, které je třeba vykonat. Když pomineme zimní období, je na zahradě spousta práce po celý rok! Jednou z nejdůležitějších činností je výsadba, kterou nelze provádět bez správného nářadí. Ruční šnek, známý také jako šnek do jámy, je velmi univerzální a funkční nástroj. Je ideální pro hloubení jamek pro výsadbu v kamenité půdě nebo v půdě s mnoha kořeny a také pro vytváření děr pro plotové sloupky při stavebních pracích.

 

Pomocí šneku můžete v krátkém čase vykopat jámu a poté zasadit semena nebo cibulky podle vlastního výběru - květiny, zeleninu nebo ovoce. Ruční šnek lze použít také k provzdušňování a nakypření půdy. Pomocí tohoto nástroje můžete zajistit potřebnou cirkulaci půdy, což se přímo projeví v hojnější úrodě.

 

Ergonomické rukojeti šneku jsou navrženy pro maximální pohodlí. Díky robustní konstrukci se nemusíte bát, že vám vrtačka vyklouzne nebo vypadne z rukou. Díky speciálně vyvinuté konstrukci jsou ruční vrtačky a ruční šneky praktické a bezpečné. Další výhodou je, že nepotřebují napájení - stačí pouze síla vlastních rukou. Při skladování nezabírají mnoho místa a snadno se přepravují. Jedná se o nářadí, které vydrží mnoho zahradnických sezón a může úspěšně nahradit lopaty nebo rýče.

 

Při výběru šneku je kromě pohodlné rukojeti a konstrukčního materiálu velmi důležitý průměr nástroje a počet otáček. Dlouhý šnek má vliv na rovnoměrné vedení nástroje, ale také vytváří větší odpor při šroubování do půdy. Počet otáček by měl záviset na hloubce hloubené jámy - čím je jáma hlubší, tím více otáček by měl nástroj mít, aby pracoval efektivně. Důležitou roli hraje také hmotnost nářadí - optimální hmotnost umožní pohodlnou práci a snadnou přepravu z místa na místo. Nezapomeňte také, že lehčí šnek se nezaboří do země tak rychle jako těžší model.

IdoSell Trusted Reviews
4.68 / 5.00 487 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-09-03
Zboží dorazilo v pořadku.
2024-08-31
Přehledné webovky, bleskové jednani a spolehlivá doprava!
pixel