značkovače

( počet produktů: 13 )

Permanentní fixy jsou psací potřeby, kterými lze psát téměř na jakýkoli povrch. Dodávají se v různých barvách a tloušťkách hrotů, takže si můžete vybrat ten správný popisovač podle svých potřeb. Kromě různých tlouštěk hrotů se permanentní popisovače vyrábějí ve dvou variantách - dlátovité a kulaté.

 

Hlavní rozdíl oproti tradičním popisovačům spočívá v tom, že jejich inkoust je mimořádně trvanlivý. Vyrábí se na bázi alkoholu nebo alkoholového rozpouštědla, jehož účelem je fixovat požitek, v důsledku čehož je inkoust po přenesení na povrch odolný proti omytí. Permanentním fixem lze dobře psát téměř na jakýkoli povrch, nejlépe však na dřevo, plast a sklo. Vzhledem k tomu, že zápach, který se při používání fixů uvolňuje, je velmi intenzivní a dráždivý, jejich používání se nedoporučuje dětem a osobám se sklonem k alergiím.

 

STAVEBNÍ ZNAČKY

 

Stavební značky jsou odolná značkovací zařízení. Většinou jsou nesmazatelné, takže jsou vhodné i pro místa vystavená přímému kontaktu s vodou. Díky tomu jsou nepostradatelným doplňkem při výměně vodovodních a elektrických instalací nebo při označování místa, kam má být zavěšena skříňka nebo police. V prodeji jsou jak černé, tak barevné fixy, takže si můžete vybrat tu správnou variantu pro své potřeby. Kromě barvy se liší také tloušťkou - existují silné zvýrazňovače nebo tenké popisovače.

 

Pokud chcete na povrchu zanechat trvalou stopu, mají fixy navrch nad křídou nebo tužkou. Křídu a tužku lze snadno odstranit i omylem. Stavební značkovač lze použít k označení okraje betonu, plechu nebo jakéhokoli jiného materiálu, který je třeba řezat nebo opracovat. Mezi popisovači si můžete vybrat stíratelné nebo omyvatelné verze.

IdoSell Trusted Reviews
4.68 / 5.00 487 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-09-04
Vše bylo ok…. bez připomínek
2024-09-03
Zboží dorazilo v pořadku.
pixel