zahradní osvětlení

( počet produktů: 51 )

Atmosférické osvětlení na terase, balkoně nebo v zahradě vám umožní vychutnat si pobyt venku během teplých večerů. Správné zahradní osvětlení dodá vašemu venkovnímu prostoru zcela nový vzhled. Kromě zahradního nábytku a dekorací dodá venkovní osvětlení zahradám a terasám charakter. V závislosti na místě můžete zvolit jemné a decentní osvětlení nebo intenzivnější a dynamičtější osvětlení.

 

Venkovní lampy oživí prostor svým zářením a výběrem modelů s nižší intenzitou světla vytvoříte skutečně zajímavou večerní atmosféru. Neméně zajímavou volbou je použití olejových lamp. Olejová lampa se stínítkem se výborně hodí i pro kempování. Účinně osvětlí tmu a zažene komáry. Kromě toho jsou spolehlivou formou osvětlení. Je dobré mít doma alespoň jednu petrolejovou lampu pro případ výpadku proudu a jeho dodávky.

 

Prostor kolem altánu a grilu lze naopak vybavit svítilnami, které budou působit velkolepým dojmem při večerních setkáních s přáteli nebo rodinou. Je však důležité mít na paměti, že pochodeň hoří živým ohněm, a proto by měla být umístěna v dostatečné vzdálenosti od rostlin a veškerého vybavení, aby nedošlo k náhodnému vzniku požáru. Další zajímavou volbou jsou kmenové zahradní svíčky. Tento přírodní produkt zpříjemní chvíle strávené venku. Svíčka hoří podobně jako pochodeň a lze ji použít v jakémkoli ročním období. Skvěle se hodí jako dekorace při letních grilovacích setkáních nebo zimních venkovních hrách.

IdoSell Trusted Reviews
4.68 / 5.00 487 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-08-28
ok
2024-08-28
Vše ok.
pixel