spojky

( počet produktů: 9 )

RYCHLÝ PŘIPOJOVAČ

 

Rychlospojka je nejlepší způsob, jak spojit dvě zahradní hadice dohromady, když se ukáže, že jedna je příliš krátká. Lze jej také použít k připojení hadice k ventilu nebo k rozdělení venkovního ventilu na dva samostatné vývody vody. Rychlospojka pro zahradní hadice umožňuje vytvářet složité nebo rozsáhlé zahradní zavlažovací systémy. Toto příslušenství může být vyrobeno z plastu odolného proti korozi nebo z kovu. Rychlospojka tak zaručeně vytvoří těsný a nepřekážející systém připojení zahradní hadice.

 

Kovový model je mnohem robustnější, a proto najde uplatnění při vysokém tlaku vody. Plastová rychlospojka by měla být zcela dostačující pro domácí zavlažovací systémy, kde není tlak nijak zvlášť vysoký. Plast je odolný vůči negativním účinkům vody a korozi a plastové spoje se spojují mnohem snadněji než kovové.

 

Kromě výběru typu spojky z hlediska materiálu by měla být rychlospojka také přizpůsobena průměru hadic, které máte, a tlaku vody. Spojka 1/2 zahradní hadice je vhodná pro menší průměry hadic. Naproti tomu 3/4 spojka je vhodná pro zahradní hadici o průměru 19-20 mm.

 

NYPEL

 

Vsuvka je typ hydraulického šroubení ve tvaru trubky, které má na koncích vnější (trubkový) závit, zatímco ve střední části má šestihranný kroužek ve tvaru ploché matice, který usnadňuje utahování nebo povolování pomocí klíče. Vsuvka se používá ke spojení dvou trubkových součástí s vnitřním závitem. Obvykle se vyrábí z oceli, mosazi nebo litiny. Kromě spojování trubek lze vsuvky použít také k propojení pneumatických systémů, systémů stlačeného vzduchu, inertního plynu nebo užitkové vody. Lze je použít v průmyslových zařízeních, olejových zařízeních, tlakových potrubích, zařízeních pro odpadní vodu, ale i v lodním stavitelství, v protipožárních systémech, sprinklerových zařízeních a ústředním vytápění. Vyznačují se mimořádnou těsností, která je pro vodovodní instalace velmi důležitá.

 

REPARÁTORY

 

Reparátory se používají k přesnému spojení dvou konců zahradních hadic. Jsou ideální pro zavlažovací zařízení, která dokonale zavlažují zahradu během letních veder. Reparátory jsou velmi oblíbeným zahradním příslušenstvím, které se nejčastěji prodává na jaře a v létě. Jsou nepostradatelné při poškození zahradní hadice - umožňují spojit oba konce přetržené hadice, takže nemusíte kupovat novou hadici. Reparátor je odolné příslušenství, vyrobené z plastu a odolné vůči povětrnostním vlivům.

IdoSell Trusted Reviews
4.68 / 5.00 487 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-09-16
Jsem spokojena. Rychlé dodání
2024-08-28
Vše ok.
pixel