odpuzovače proti zvířatům

( počet produktů: 26 )

REPELENTY PROTI ZVÍŘATŮM - JAK SE ZBAVIT NEZVANÝCH HOSTŮ NA SVÉM POZEMKU?

 

Majitelé zahrad a domů jistě ocení nabídku produktů pro odhánění zvířat. Nevítaní hosté mohou na vaší zahradě napáchat spoustu škod a zničit veškerou vaši těžkou práci. Proto se vyplatí pořídit si správný odstrašující prostředek, který účinně odradí divoká zvířata od návštěvy vašeho pozemku. Tyto výrobky jsou ideální pro ptáky, krtky, kuny a divoké kočky. Na potkany a myši by se měly používat speciální pasti.

 

Pro konkrétní druhy zvířat jsou k dispozici různé typy odstrašujících prostředků a pastí. Volně žijící ptáci, krtci nebo hlodavci mohou způsobit velké škody na okrasných rostlinách, zelenině a ovoci vysazeném na zahradě a navíc zahradu znečišťují svým trusem.

 

Dobrým způsobem, jak odhánět krtky a ptáky, jsou ultrazvukové repelenty, které vydávají zvuk o speciální frekvenci. Zvuk je pro dané druhy zvířat velmi nepříjemný, ale pro člověka je neutrální a prakticky neslyšitelný. Zařízení je odolné, odolné proti povětrnostním vlivům a malé, takže se na zahradě nebude nijak vyjímat. Stejně jako pachové repelenty může dobře působit i na komáry. Patří mezi ně také přírodní repelenty proti kunám v podobě sáčků na psí chlupy. Psi jsou přirozenými nepřáteli kun, takže když ucítí jejich srst, rozhodně se k našemu domu nebo autu nepřiblíží. Vyhnete se tak okousaným kabelům ve vozidle nebo okousané izolaci na půdě.

 

Kromě ultrazvukových přístrojů se vyplatí používat také pasti na otravné krtky, kteří s ševcovskou vášní ničí náš ideální trávník. Stejně jako výše uvedené příklady je past na krtky humánním způsobem, jak se zbavit obtížných sousedů. Ovládání přístroje je velmi jednoduché a účinné. Když do ní vstoupí krtek, západka se spustí a zabrání výstupu. Krtka pak můžeme převézt na jiné místo, nejlépe mimo dům, a tam ho vypustit.

 

Je vhodné zvolit takové výrobky, které zvířatům neublíží, ale pouze je odradí od návštěvy našich prostor nebo umožní jejich odchyt a převoz, například do lesa.

IdoSell Trusted Reviews
4.68 / 5.00 487 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-09-15
Vše bylo včas a v pořádku.
2024-09-04
Vše bylo ok…. bez připomínek
pixel