nádobí

( počet produktů: 12 )

Nádobí je nezbytnou součástí vybavení každé kuchyně a jídelny. Talíře, mísy, šálky a příbory jsou jen některé z kuchyňských potřeb, které používáme každý den. Výběr sady nádobí závisí na vašich preferencích a také na stylu, ve kterém je zařízen interiér vaší kuchyně nebo jídelny.

 

Kromě níže uvedených základních kusů nádobí se vyplatí mít v domácnosti také pánve, máchadla, talíře, salátové mísy a podnosy, které usnadňují servírování jídla jak při každodenním stolování, tak při oslavách a slavnostních večeřích. Neméně důležité jsou cukřenky, podšálkydžbány a karafy, šálky, skleničky, poháry na zmrzlinu a další moučníkové nádobí. Je dobré se zásobit kusy nádobí ve stejném stylu, vzoru nebo barvě. Dobrou volbou je nákup celých jídelních souprav. Tyto sady jsou k dispozici pro 4, 6, 8, 12, 18 a až 24 osob. Díky sadám bude stůl vypadat krásně zejména během oslav, jako jsou svátky nebo narozeninové party. Jedná se o dokonalou kombinaci funkčnosti a estetiky.

 

Široká nabídka nádobí vám umožní přizpůsobit se preferovanému stylu - v prodeji jsou výrobky v moderním a minimalistickém stylu, stejně jako výrobky evokující vintage, retro a klasičtější nebo venkovský design. Výrobky se vyznačují také různými výrobními materiály - sklem, porcelánem, kameninou a jejich variacemi.

 

Základními prvky nádobí jsou:

 

Talíře - jídelní talíře, dezertní talíře i speciální talíře pro podávání teplých pokrmů. Většinou keramické - lehčí nebo těžší, v závislosti na designu a materiálu. Působivé jsou také talíře z kouřového skla.


Příbory - vidličky, nože, lžíce, lžičky a dezertní vidličky. Většinou jsou k dostání jako sady z nerezové oceli, nebo lépe ze stříbra či zlata.


Sklenice a poháry - různé tvary, velikosti a zdobení v závislosti na chuti a druhu podávaného nápoje. Čaj, káva, voda, džus, víno, pivo nebo šampaňské - každý z těchto nápojů je třeba správně servírovat ve sklenici.

 

Zajistěte si správně sestavené nádobí a vychutnejte si chutné pokrmy podávané elegantním způsobem.

IdoSell Trusted Reviews
4.68 / 5.00 487 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-09-03
Zboží dorazilo v pořadku.
2024-09-02
Objednávka byla rychle vyřízena.
pixel