řetězy a dráty

( počet produktů: 3 )

ŘETĚZY

 

Řetězy jsou užitečné v každé garáži nebo dílně. Jsou k dispozici v různých velikostech - s krátkými nebo prodlouženými články a v mnoha délkách a průměrech. Tato široká nabídka vám umožní vybrat si ideální řetěz pro vaše potřeby a prováděné práce. Nabídka zahrnuje řetězy pro upevnění břemen i dekorativní řetězy, které se skvěle hodí k zavěšování předmětů nebo jako dekorativní prvek na lampy, police či zábradlí. Pozinkovaná ocel dále zpevňuje články řetězu, které se tak stávají pevnějšími a odolnějšími vůči vodě a extrémním teplotám.

 

Užitkový řetěz s malým průměrem článků je vhodný k upevnění a zajištění menších předmětů na zahradě a v domácnosti. Využití najde také v těžkém průmyslu a menších podnicích, kde se dá použít k zavěšení nebo přivázání různých kusů zařízení a nábytku. Je užitečný zejména v provozech, kde dochází k vysokým vibracím, které mohou zařízením pohnout.

 

Farmářský řetěz s krátkými články je ideální pro upevnění a zavěšení větších předmětů v domě, na terase a zahradě. Lze ji použít například k zavěšení houpačky, lavičky, mostu nebo prvků na dětském hřišti. Lze jej také použít k vytváření plotů, sítí nebo zábran, stejně jako k vytahování a zvedání větších předmětů.

 

WIRES

 

Ocelová lana, která se dodávají v různých délkách a průměrech, jsou užitečná jak v domácnosti, tak v garáži nebo dílně. Drát může být užitečný také při práci na zahradě nebo na pozemku, např. k vyvazování nebo přivazování rostlin, stromů a keřů. Kromě toho se bude velmi hodit k dekoračním, kutilským a modelářským pracím. Lze ji také použít při výrobě umělých šperků, dekorací a rákosu. Dráty jsou vyrobeny z vysoce kvalitní oceli a jsou odolné proti zlomení a povětrnostním vlivům. Jsou také velmi pružné, a proto se snadno tvarují.

IdoSell Trusted Reviews
4.69 / 5.00 490 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-09-18
Vše v pořádku
2024-09-17
rychlé dodání
pixel