dláta

( počet produktů: 10 )

Dláta jsou ruční nástroje, které jsou nepostradatelné pro řezání nejrůznějších povrchů. Jsou užitečné při renovaci, zámečnických pracích, zednických pracích, nepostradatelné jsou také pro elektrikáře a pro řezání keramických obkladů. Nejoblíbenější jsou sekáče na kov (zámečnické sekáče), které umožňují řezat nebo vrubovat kovové součásti a bodovat a zatloukat ocel. Usnadňují veškerou práci s ocelí a dalšími materiály. Dodávají se v různých velikostech a jsou vyrobeny z různých materiálů.



Pro stavební a renovační práce jsou určena zednická dláta - robustní nástroje určené ke kování, sekání a řezání stavebních materiálů. Obvykle jsou vyrobeny z chrom-vanadiové nástrojové oceli a jsou kalené v oleji.



Pro řezání keramických obkladů jsou ideální dláta na obklady, protože šířku břitu lze snadno přizpůsobit vašim potřebám.



Dalším typem sekáče, který je nepostradatelný při instalaci elektrických zařízení, je elektrikářský sekáč. Skvěle se hodí k vyřezávání drážek pro elektrické vodiče. Je vyrobena z odolné oceli, lakované a tvrzené, takže vydrží mnoho let.


IdoSell Trusted Reviews
4.69 / 5.00 490 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-09-17
rychlé dodání
2024-09-02
Objednávka byla rychle vyřízena.
pixel