ostatní instalatérské výrobky

( počet produktů: 22 )

Jednou ze základních součástí hydraulických článků jsou ventily, které umožňují řídit průtok hydraulických kapalin v systému. Jedná se o součásti, které umožňují měnit směr proudění, řídit tlak a rychlost proudění. Hydraulické ventily se vyrábějí v mnoha různých typech, včetně: kulových ventilů, zpětných ventilů, regulačních ventilů, průtokových ventilů a mnoha dalších.

 

Hydraulické rychlospojky jsou součásti, které umožňují rychlé a snadné připojení nebo odpojení součástí hydraulického systému, jako jsou potrubí, hadice, trubky, čerpadla nebo ventily. Hydraulické rychlospojky jsou obvykle vybaveny blokovacím mechanismem, který zajišťuje bezpečné a spolehlivé spojení a zároveň umožňuje rychlé rozpojení.

 

Klapkové zátky jsou součásti, které se používají k uzamčení nebo uzavření hydraulického systému v případě údržby nebo opravy. Klapkové zátky jsou vyrobeny z plastů nebo kovů a mohou být použity v mnoha různých velikostech a tvarech.

 

Hydraulické teploměry jsou součásti, které umožňují sledovat teplotu hydraulických kapalin v systému. Hydraulické teploměry jsou obvykle vyrobeny z kovu nebo plastu a mají teplotní měrku, která umožňuje rychlé odečtení teploty hydraulické kapaliny.

 

Dalšími příklady hydraulických položek jsou filtry, válce, čerpadla, hadice a další, které se používají k zajištění správné funkce hydraulických systémů.

IdoSell Trusted Reviews
4.68 / 5.00 469 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-08-28
Vše ok.
2024-08-26
Vše v naprostém pořádku, krásné zboží, rychlé doručení.
pixel