Držáky sprchových hlavic

( počet produktů: 7 )

Kromě ruční sprchy a hadice pro ni je držák sprchové hlavice kompletním příslušenstvím sprchového koutu. Díky němu můžete ruční sprchu po skončení sprchování zavěsit, místo abyste ji a hadici omotávali kolem baterie - což způsobuje rychlejší opotřebení hadice a může dojít k jejímu zlomení.

 

Sprchové hlavice zavěšená na držák ve správné výšce umožňuje mnohem snadnější čištění sprchy nebo vany, aniž byste museli vstupovat dovnitř. Instalace držáku je velmi snadná a dodává se v různých variantách. Při montáži pomocí přísavky trvá doslova několik sekund. Velkou výhodou držáků s přísavkou je, že je lze kdykoli přemístit a nezasahují do obložení stěn koupelny.

 

Další velmi oblíbenou možností je držák sprchové hlavice na tyč. V tomto případě je rovněž nutné nainstalovat výše zmíněnou tyč. Jedná se rovněž o pohodlné a poměrně snadno realizovatelné řešení.

 

Držák z odolného materiálu se nepoškodí a její estetické vlastnosti se používáním nezhoršují. Proto je vhodné zvolit výrobek z odolného materiálu, jako je mosaz, nebo rukojeť z plastu, která byla potažena chromem. Chromování zajistí, že příslušenství bude vypadat dobře po mnoho let.

IdoSell Trusted Reviews
4.69 / 5.00 573 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-10-15
Zboží došlo, ale až po 6 dnech a na fakturační adresu místo na adresu doručení, která byla zadána.
2024-10-07
maximálně spokojen...
pixel