Vonné svíčky

( počet produktů: 102 )

SVÍČKY VE SKLE


Vonné svíčky ve skle jsou velmi výrazným dekorativním prvkem. Vynikají mezi ostatním nábytkem a jsou k dispozici v čirém nebo tónovaném skle a s víčkem nebo bez něj. Jednobarevné vonné svíčky v elegantním skle jsou k dispozici v různých barvách a vůních, takže si snadno vyberete tu nejvhodnější svíčku pro váš interiér a náladu.

 

Svíčky jsou nadčasovým výrobkem, který je součástí našeho každodenního života již stovky let. Před vynálezem elektřiny lidé zaháněli tmu ohněm. V té době měly svíčky převážně praktickou funkci, ale postupem času se stále větší význam přikládal jejich tvaru a vzhledu. V dnešní době jsou svíčky nejen funkčním, ale také dekorativním prvkem prakticky každé domácnosti. Umožňují vytvořit úžasnou atmosféru pro večerní relaxaci, ať už na terase, v obývacím pokoji nebo při koupeli. Vonné svíčky obohacují prostor nejen o atmosférické světlo, ale také o vůni. Mezi mnoha dostupnými vůněmi si vybere každý. Sladké, ovocné vůně, nebo snad svěží a povzbuzující? Milovníci koření se budou rozpouštět ve vanilkových tónech, zatímco ti, kteří milují zahradu a přírodu, si jistě vyberou květinové kompozice. Tyto a mnohé další vůně umístěné do elegantní skleněné podoby jistě splní vaše očekávání.

 

ZAPOUZDŘETE SVOU VŮNI

 

Vonné svíčky ve skle s víčkem vnesou do vašeho interiéru nejen úžasnou vůni, ale také skvělou náladu. Skleněné víčko umožňuje svíčku uzavřít, takže vůně po dohoření neuniká a při dalším použití je stejně intenzivní. Velká vonná svíčka se skleněným víčkem neztratí svou vůni ani po mnoha hodinách hoření a největší kusy mohou hořet až 100 hodin!

 

TŘÍBAREVNÁ VŮNĚ

 

Trojbarevné svíčky ve skle vytvářejí také zajímavý vizuální efekt, zejména ve verzi se dvěma knoty. Při použití dvou knotů se vůně uvolňuje s větší intenzitou. Jedná se o vynikající nápad na dárek, který obdarovaného jistě potěší. Kromě tříbarevných vonných svíček jsou na výběr také svíčky z matného skla a sójové svíčky - ekologické a šetrné k přírodě. Minimalistický design sójových svíček dokonale zapadá do současných trendů a originální kombinace sametových vůní jistě potěší i ty nejnáročnější chutě.

 

VONNÉ SVÍČKY SE DVĚMA KNOTY


Vonné svíčky se dvěma knoty představují eleganci a funkčnost ve skleněné formě. Splní očekávání každého milovníka kvalitních vonných svíček. Vypadají krásně v každém interiéru a při použití dokáží navodit ještě kouzelnější atmosféru. Jsou také skvělým nápadem na elegantní dárek nebo doplněk k většímu dárku. Použití dvou knotů umožňuje, aby se při hoření uvolnilo ještě více vůně. Je to proto, že při zapálení dvou knotů se vosk rychleji zahřívá, a tím se uvolňují vonné kombinace v něm obsažené.

 

ZVUK KRBU, VŮNĚ RELAXACE


Stejně exkluzivní možností jsou vonné svíčky s dřevěným knotem. Vytvářejí jedinečnou atmosféru, protože dřevěný knot vyvolává dojem vesele praskajícího dřeva v krbu. Se svíčkou s dřevěným knotem se stačí jen pohodlně usadit, zavřít oči a vychutnat si ten okamžik. Je to vynikající způsob, jak si vyčistit mysl a uvolnit hlavu i celé tělo. Tyto výrobky jistě ocení zastánci přírodních řešení, stejně jako v případě sójových svíček. Díky nim se interiér domova naplní harmonickou atmosférou a nádhernou vůní. Vonná svíčka tohoto typu je jistě jedním z nejlepších nápadů na obdarování blízkých.

IdoSell Trusted Reviews
4.69 / 5.00 573 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-10-07
Super obchod
2024-10-06
Objednávka proběhla v pořádku. Kameňáky jsou moc pěkné. Jsem spokojená.
pixel