ZAHRADNÍ TRUHLÍKY

( počet produktů: 5 )

Prostorné zahradní truhlíky jsou velmi funkčním doplňkem zahrady, terasy nebo balkonu. Lze je použít jako úložný prostor pro drobné zahradní nářadí, které je dobré mít vždy po ruce - například konve, motyčky a rýče, a také svíčky pro vytvoření úžasné večerní atmosféry. Stejně dobře poslouží i jako místo pro uložení zahradních polštářů nebo přikrývek. Tím se zabrání jejich promočení za deštivého počasí nebo promočení za chladných rán. Až si později sednete s blízkými k odpolední nebo večerní relaxaci na zahradě, jednoduše je vytáhněte z krabice a obložte jimi venkovní nábytek.

 

Obvykle jsou umístěny v blízkosti odpočinkových souprav, bazénu, altánu nebo grilu. Při pořádání setkání s přáteli ušetříte spoustu času, pokud budete mít v truhle schované potřebné nádobí nebo dřevo na podpal - odpadne tak nutnost chodit pro potřebné vybavení do domu nebo do kůlny. Větší zahradní truhla může v závislosti na své velikosti sloužit také jako další místo k sezení pro dvě nebo dokonce tři osoby. Díky tomu můžeme pozvat více lidí, aniž bychom se museli obávat, že pro ně nebude dostatek míst k sezení. Je také vhodným úložným prostorem pro nápoje nebo občerstvení, které by bylo třeba přenášet během rodinné oslavy.

 

ZAHRADNÍ BEDNY JAKO ESTETICKÝ PRVEK DESIGNU

 

Zahradní bedny jsou vyrobeny z trvanlivých materiálů odolných proti povětrnostním vlivům. Toto celoroční řešení odstraňuje problém s ukládáním všech předmětů v domě a efektivně hospodaří s prostorem mimo dům. Mají estetický vzhled, takže nenarušují úpravu terasy nebo balkonu.

 

V prodeji jsou krabice ze dřeva nebo plastu imitujícího ratan nebo jen dřevo. Dřevěná krabice vypadá krásně a je jistě nejekologičtější volbou. Nevýhodou však je, že pro udržení dobré kondice je nutná každoroční impregnace dřeva, zejména před podzimním/zimním obdobím a osvěžení s příchodem jara. Na druhou stranu se krabice vyrobené z plastu vyznačují větší odolností vůči vnějším vlivům, mechanickému poškození a procesům stárnutí. Výrobky Technorattan vypadají opravdu přirozeně a dobře zapadají do zahradního interiéru. Díky velkému výběru barevných provedení lze truhlík snadno sladit s vaší zahradní architekturou.

 

JAK PROSTORNÝ JE ZAHRADNÍ BOX?

 

Při rozhodování o koupi zahradní bedny je kromě výběru materiálu, ze kterého je vyrobena, velmi důležitá její kapacita. Velikost přepravky by měla být přizpůsobena volnému prostoru, nebo ještě spíše omezenému prostoru. Pokud má být přepravka umístěna na balkoně, pravděpodobně si nebudeme moci dovolit všechny velikosti.

 

Obecně si můžeme vybrat mezi 300 a 1000 litrovými boxy. V závislosti na prostoru, který máme k dispozici, si můžeme pořídit buď menší bednu, do které se vejdou nejnutnější věci, nebo mnohem větší model, do kterého se vejde i větší příslušenství nebo nářadí. Velké a robustní kufry unesou až 300 kg, takže mohou snadno sloužit jako sedadla pro 2-3 osoby. Dalšími prvky zahradního kufru mohou být například kolečka, která umožňují jeho snadné přemísťování, nebo pohodlné rukojeti, které umožňují jeho přemísťování bez koleček. Některé kufry mají také uzávěr na visací zámek nebo připr

IdoSell Trusted Reviews
4.65 / 5.00 369 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-06-26
Vše super!
2024-06-14
Spolehlivá a pečlivá firma,která se opravdu stará o zákazníky. Josef Marek
pixel