ZAHRADNÍ VYBAVENÍ

( počet produktů: 262 )

Zahrada není jen o květinách, stromech a keřích. Je to také místo pro odpočinek a aktivity. Aby se stala příjemným místem pro trávení času, je důležité ji vybavit správným mobiliářem - dekorativním i praktickým.

 

Teplé letní večery, okolní zeleň a čas na popadnutí dechu jsou neocenitelné chvíle, které ocení každý. K vytvoření příjemného relaxačního zákoutí na zahradě toho není třeba mnoho:

 

Zajistěte si prostor bez pohledů sousedů - k tomuto účelu se skvěle hodí plotové kryty a rohože. Jsou vyrobeny z různých materiálů a v široké škále barev a vypadají skvěle v kontrastu se zelení stromů a rostoucích květin. Instalací rohože na plot máte jistotu, že kolemjdoucí nebo sousedé nebudou nahlížet do vašeho prostoru. To vám dodá pocit pohodlí a intimity na pozemku, který obýváte.


Připravte si venkovní jídelní kout - Kdo z nás si v létě neužívá grilování a večerní posezení s přáteli venku. Vybavte svou zahradu grilem a veškerým potřebným příslušenstvím a teplé letní dny si ještě více zpříjemníte chutným jídlem.


Nezapomeňte na dekorativní prvky a osvětlení - Zdobení zahrady může být stejně zábavné jako zařizování interiéru domu nebo bytu. Zajímavé květináče, pitoreskní figurky nebo krásné pergoly s rostlinami dodají prostoru kolem domu charakter. Nemělo by se zapomínat ani na správné osvětlení. Zahradní lampy, girlandy nebo pochodně dodají zvláštní atmosféru během večerů strávených venku.


Postarejte se o své okřídlené přátele - Pokud máte na zahradě hodně stromů, jistě po ránu uslyšíte vítací trylky ptáků. Stejně tak se večer malí okřídlení přátelé rádi rozloučí s uplynulým dnem. Stojí za to se postarat o to, aby se stali stálými návštěvníky vašeho pozemku. Ptáci jistě ocení hnízdní budky na jaře a v létě a krmítka na podzim a v zimě. Esteticky provedené budky jsou také další ozdobou zahrady.

IdoSell Trusted Reviews
4.64 / 5.00 315 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-05-14
vše v pořádku
2024-05-05
Vše OK. Super rychlost dodání.
pixel