kulaté štětce

( počet produktů: 6 )

Kulatý štětec lze použít k nanášení barev, impregnací a laků. Jeho štětiny jsou uspořádány do charakteristického kulatého svazku, takže je ideální pro lakování hran a profilovaných povrchů. Velká škála velikostí vám umožní vybrat si ten správný štětec pro vaše potřeby. Kulaté štětce mají buď syntetické, nebo přírodní štětiny, přičemž syntetické štětiny jsou oblíbenější - jsou odolnější a snadno se udržují čisté. Kartáče s přírodními štětinami jsou naopak přesnější a jemnější, ale kvůli tomu se rychleji opotřebovávají.

 

Kulatý štětec na akrylové barvy vám umožní nanášet barvu v místech, kam se váleček nebo plochý štětec nedostane. Totéž platí při nanášení ochranných prostředků na dřevo. Kulatý štětec na laky zajistí, že se dostanete do těžko přístupných míst, kterých je u dřevěného nábytku spousta. Přesnost je při nanášení laku nebo impregnace neocenitelná. Dobře chráněný dřevěný povrch odolá vlhkosti a biologické degradaci.

 

Kulatý štětec není nepostradatelným nástrojem pro každou lakýrnickou práci. Neměl by však chybět, pokud plánujete nanášet barvu nebo lak na povrchy, které jsou porézní a plné zákoutí.

IdoSell Trusted Reviews
4.69 / 5.00 490 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-09-03
Zboží dorazilo v pořadku.
2024-08-31
Přehledné webovky, bleskové jednani a spolehlivá doprava!
pixel