listy, kotouče a pásy

( počet produktů: 8 )

BRUSNÉ DESKY

 

Brusná tkanina je materiál, který umožňuje vyhlazování a broušení různých povrchů. Plátno je vhodné pro použití s elektrickým nářadím, zejména s orbitálními bruskami. Dodává se ve formě čtvercových nebo obdélníkových desek a také ve tvaru delta. Sortiment zahrnuje voděodolné papíry, papíry impregnované syntetickou pryskyřicí a papíry s otvory na suchý zip - pro brusky vybavené systémem odsávání prachu. Brusné papíry se dodávají v různých stupních (od 24 do 2000) a jejich výběr by měl být založen na typu materiálu, který má být papírem ošetřen.

 

VÁLCE NA PÍSEK

 

Brusný papír v rolích je oblíbený materiál používaný k broušení a obrušování různých povrchů. Brusné kotouče se nejčastěji vyrábějí v šířkách 9,5 cm, 11,5 cm nebo 20 cm a délkách 3 nebo 50 m. Podklad role může být papírový nebo látkový a pod ním může být suchý zip, který pomáhá upevnit roli k elektrickému nářadí. Brusné válce se vyrábějí s použitím pojiva, které váže brusná zrna k podložce. Elektrokorund se nejčastěji používá na ocel, dřevo a neželezné kovy. Sklo, kámen a plasty se lépe opracovávají brusným papírem s karbidem křemíku, zatímco papír obsahující syntetické pryskyřice je ideální pro strojní opracování. Většinu výrobků lze používat za sucha i za mokra.

 

ABRASIVNÍ PÁSY

 

Brusné pásy se dodávají v mnoha velikostech, typech a zrnitostech. Podle typu je dělíme na korundové, zirkonové, keramické a netkané brusné pásy. Nejoblíbenější jsou širokopásové brusné pásy a malé pilníkové brusné pásy pro broušení trubek.

IdoSell Trusted Reviews
4.69 / 5.00 490 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-09-16
Jsem spokojena. Rychlé dodání
2024-09-15
Vše bylo včas a v pořádku.
pixel