OPORY NA ROSTLINY

( počet produktů: 58 )

Zahradní a pokojové rostliny často vyžadují použití vhodných podpěr. Poskytují rostlině stabilitu, chrání ji před deformací a zlomením křehkých stonků. Rostlina tak může zdravě a volně šplhat vzhůru.

 

Každý majitel pokojových a zahradních rostlin chce, aby vypadaly co nejlépe. Proto se místo obyčejné tyče vyplatí zvolit oporu z kokosového vlákna, proutí nebo efektně tvarovanou oporu z plastu. Tyto podpěry budou estetickým a praktickým řešením pro: popínavé rostliny, malé ovocné keře, zeleninu a také lámavé květiny.

 

PROUTĚNÉ PODPĚRY

 

Proutěné podpěry vytvořené z přírodního proutí jsou vynikající volbou pro milovníky ekologie a přírodního zahradního designu. Tyto podpěry, které jsou k dispozici v různých tvarech a velikostech, nabízejí nejen pevnou oporu pro rostliny, ale také dodají vaší zahradě šarm a rustikální nádech.

 

KOKOSOVÉ PODPĚRY

 

Tento typ podpěr je vyroben z odolného kokosového vlákna, je lehký, odolný a snadno se používá. Kokosové vlákno zajišťuje vynikající větrání kořenů rostlin a zároveň je odolné vůči povětrnostním vlivům. Kokosové podpěry jsou ideálním řešením pro popínavé rostliny a rostliny vyžadující oporu během růstu.

 

PLASTOVÉ PODPĚRY

 

Stabilní, lehké a snadno udržovatelné plastové podpěry jsou praktickým řešením pro zahrádkáře, kteří hledají odolné a snadno udržovatelné výrobky. Tyto podpěry jsou k dispozici v různých tvarech a barvách a jsou ideální pro zahrady s moderním stylem.

 

KOVOVÉ PODPĚRY

 

Kovové podpěry jsou pevnou oporou pro rostliny, která si zachovává elegantní vzhled po mnoho ročních období. Díky nerezové oceli nebo lakovanému antikoroznímu nátěru jsou odolné vůči povětrnostním vlivům. Ideální pro podporu popínavých rostlin, jako jsou růže nebo vinná réva.

 

DŘEVĚNÉ PODPĚRY

 

Klasické a estetické dřevěné podpěry dodávají zahradě přirozený půvab. Tyto podpěry jsou vyrobeny z masivního dřeva, jsou trvanlivé a odolné vůči povětrnostním vlivům. Skvěle se hodí do zahrad s tradičním nebo rustikálním charakterem.

 

Podpěry dostupné v našem obchodě jsou velmi robustní. Jsou vyrobeny z pevných a odolných materiálů a osvědčí se po mnoho sezón. Jsou odolné vůči mechanickému poškození a proměnlivým povětrnostním podmínkám a zajistí zdravý vývoj každé rostliny. V nabídce najdete podpěry různých velikostí, takže si jistě vyberete tu, která bude nejlépe vyhovovat potřebám vašich rostlin. Přesvědčte se sami o výhodách správné opory pro vaše rostliny!

IdoSell Trusted Reviews
4.64 / 5.00 317 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-05-17
Velmi dekuji za vstricne jednani pri reklamaci, vse probehlo naprosto v poradku
2024-05-07
Velmi rychlé vyřízení.
pixel