PĚSTEBNÍ NÁDOBY

( počet produktů: 5 )

Objevte naši širokou nabídku květináčů, které nejenže pomohou vašim rostlinám správně růst, ale různé verze budou vhodné pro druhy rostlin, jako jsou rajčata nebo brambory. Nabízíme květináče vyrobené z odolných materiálů, které jsou odolné vůči povětrnostním vlivům a zaručují dlouhou životnost.

 

Květináče na pěstování brambor jsou ideální na balkon nebo terasu a umožní vám vytvořit si vlastní kousek ekologického pěstování i v centru města. Inteligentní konstrukce založená na dvou květináčích zajišťuje optimální růst hlíz. Jeden polootevřený květináč slouží jako koš pro rostoucí brambory. Druhý chrání rostlinu před vnějšími vlivy.

 

Náš hrnec je inovativní řešení, které se vyznačuje jednoduchou konstrukcí. Sázení zeleniny nebylo nikdy tak snadné a její sklizeň ještě triviálnější.

 

Připravte si bramborové hlízy.


Do květináče nasypte substrát.


Vložte do něj brambory a máte hotovo.

 

Za několik týdnů se můžete těšit ze sklizně nových brambor!

 

Květináč na pěstování brambor je vynikajícím řešením, které můžete používat po celý rok.

 

Další možností pro příznivce samopěstování a zahradničení jsou květináče pro pěstování rajčat. Mají kruhy, které rostlinu podpírají během růstu a plodů. Vysoký květináč umožňuje pěstovat rajčata na okenním parapetu, balkoně nebo terase. Je vybaven dnem s odvodem kořenů a kruhy podepřenými tyčemi, které můžete rozšířit do požadované výšky, jak bude váš rajčatový keř růst.

 

Pokud oceňujete ekologické ovoce a zeleninu, pak oceníte květináč na pěstování rajčat. S naším květináčem můžete pěstovat rajčata kdekoli potřebujete, aniž byste museli mít pozemek nebo zahradu.

 

Květináč na pěstování rajčat vám poslouží po mnoho sezón a umožní vám vypěstovat přesně takovou odrůdu rajčat, jakou máte rádi. Lze jej použít i k pěstování jiné zeleniny nebo ovoce.

 

Výborným doplňkem, který usnadňuje pěstování rajčat, je fóliový obal, který na květináči vytvoří malý skleník. Jeho velikost je vhodná pro květináče a instalace pomocí tyče je velmi jednoduchá. Otvor ve víku umožňuje zasunout zalévací hadici, takže nemusíte otevírat fólii, která vytváří pro rostlinu mikroklima stejně jako profesionální skleník. květináč na pěstování rajčat vydrží mnoho sezón a dává vám možnost pěstovat přesně tu odrůdu rajčat, kterou máte rádi. Lze je použít i k pěstování jiné zeleniny nebo ovoce.

IdoSell Trusted Reviews
4.65 / 5.00 371 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-06-06
Spokojená
2024-06-03
rychlost, spolehlivost, dobře zabaleno
pixel