imbusové klíče

( počet produktů: 5 )

Imbusové klíče jsou velmi oblíbené nástroje, které se hodí k utahování a povolování neobvyklých šroubů se šesti vnitřními stěnami. Mají tvar písmene L nebo T a různé hroty: šestihranný (šestihranný), šestihranný kulový (pro povolování šestihranných šroubů pod úhlem), torx (šestihranný hrot ve tvaru hvězdy) a torx s otvorem (pro torx šrouby s přídavným kolíkem uprostřed šroubu).

 

Jednotlivé imbusové klíče se dodávají v různých velikostech a délkách. Mohou to být palcové nebo metrické imbusové klíče zakončené šestihranem nebo torxem. Skládací imbusové klíče ve tvaru kapesního nože jsou typem skládacích klíčů se šestihranným nebo torxovým hrotem, které jsou uloženy v praktické rukojeti. Jsou skvělou volbou pro každého cyklistu, který chce mít u sebe správné nářadí pro případ poruchy svého vybavení.

 

Chcete-li být připraveni na práci se šrouby se šesti vnitřními stěnami různých velikostí, je nejlepší pořídit si sadu imbusových klíčů. V závislosti na zvolené sadě mohou mít přiložené klíče pouze jeden nebo několik různých hrotů.

IdoSell Trusted Reviews
4.69 / 5.00 490 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-09-11
Vše bylo OK
2024-09-02
Objednávka byla rychle vyřízena.
pixel