kolena

( počet produktů: 62 )

Šikovná stěrka najde uplatnění jak při stavbě domu, tak při renovaci stávající budovy. Umožňují distribuci různých malt - zdicí malty, lepicí malty, vápenocementové malty. V prodejní nabídce jsou broušená hladítka, trapézová hladítka, rýčová štuková hladítka nebo francouzská trojúhelníková hladítka. Jsou vyrobeny z nerezové oceli, jsou odolné proti korozi a lze je použít pro mnoho stavebních prací. Dřevěná rukojeť zajišťuje odolnost a dlouho si zachovává svůj původní vzhled.

 

Spárovací hladítko má úzkou pracovní část, která díky svému tvaru výrazně usnadňuje dosažení každé spáry a umožňuje rovnoměrné nanášení velmi tenkého materiálu mezi keramické obklady, kámen nebo kameninu.


Stěrka Ytong umožňuje přesné rozdělení malty na pórobetonové tvárnice, které se používají například při stavbě příček. Šířka hladítka je přizpůsobena šířce typických typů tvárnic, díky čemuž se malta rovnoměrně rozprostře po celém povrchu tvárnic. Speciální konstrukce ve tvaru lopatky umožňuje nabrat správné množství malty.


Trojúhelníková, lichoběžníková a podkovovitá hladítka jsou typy hladítek určených pro zednické a omítací práce. Používají se především při nanášení a rozdělování omítkové malty, hlazení a lepení.


Vnitřní úhlové hladítko se zahnutou horní částí je nástroj určený k dokončování vnitřních úhlů při tzv. mokrých pracích, tj. omítání a štukování stěn. Tento tvar hladítka také usnadňuje pokládání spojů v rozích a dokončování profilů a křivek. Výrobek se pohodlně používá a má dřevěnou rukojeť.


Vnější úhlová stěrka se používá k dokončování vnějších úhlů stěn. Má speciální tvar, který usnadňuje nanášení a předehlazování stavební malty na rozích konstrukcí. Výrobek má ocelovou desku, která je odolná proti ohýbání.

IdoSell Trusted Reviews
4.69 / 5.00 490 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-09-16
Jsem spokojena. Rychlé dodání
2024-09-15
Vše bylo včas a v pořádku.
pixel