svářečské brýle a masky

( počet produktů: 2 )

BEZPEČNOSTNÍ BRÝLE

 

Oči jsou při různých pracích v dílně nebo na stavbách vystaveny velkému riziku poškození. Někdy stačí jediné malé pilování, aby došlo k vážnému zranění a poškození našeho zraku. Při broušení, řezání a řezání je nezbytné používat ochranné brýle, které zabraňují vniknutí cizích těles do oka. Komerčně dostupné ochranné brýle zakrývají velkou část obličeje, a zabraňují tak vniknutí pilin, třísek, kovových pilin a dalších drobných částí pod oční víčka. Stejně tak by se brýle měly používat při každé manipulaci s chemickými látkami - pokud se dostanou do očí, hrozí vážné následky.

 

OCHRANNÉ MASKY

 

Druhou součástí ochrany obličeje je maska. Ochranné masky jsou při manipulaci s chemikáliemi a malování nepostradatelné. Účinně chrání dýchací cesty před škodlivými látkami, výpary a prachem. Je důležité si uvědomit, že i pouhé malování stěn barvami na bázi rozpouštědel nebo používání silných čisticích prostředků může podráždit organismus a způsobit poškození - to bychom neměli podceňovat. Ochranné masky výrazně snižují a často i zcela eliminují riziko působení škodlivých látek. Jednorázové modely poskytují vynikající ochranu proti prachu. Opakovaně použitelné masky jsou naopak užitečným doplňkem pro každého kutila. Patří mezi ně verze s ventily a filtry, které umožňují bezproblémové dýchání i ve ztížených podmínkách. K dispozici jsou také masky, které zakrývají celý obličej, takže nemusíte zvlášť kupovat ochranné brýle. Polykarbonátové nebo síťované zorníky jsou skvělou volbou pro venkovní práce, kde jste při kácení větví a podobných činnostech vystaveni nárazům třísek a pilin.

 

SVÁŘEČSKÉ BRÝLE

 

Svařování je náročná práce, která může ohrozit zdraví svářeče. Svářečské kukly jsou jedním ze základních a nezbytných ochranných prostředků pro profesionální i začínající pracovníky. Komerčně dostupné svářečské masky a brýle chrání obličej a zrak před škodlivými stříkanci a odrazy vznikajícími při svařování. Záření vyzařované při některých pracích může vést k vážnému poškození očí, stejně jako nekontrolované rozstřikování zahřátého materiálu. S ohledem na funkčnost dělíme zorníky na pasivní - se sklem s konstantní úrovní tmavosti, a automatické zorníky - jinak známé jako samozatmívací zorníky, které mají filtr s nastavitelnou úrovní tmavosti.

IdoSell Trusted Reviews
4.69 / 5.00 490 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-09-15
Vše v pohodě, rychlé doručení
2024-09-03
Zboží dorazilo v pořadku.
pixel