závěsy

( počet produktů: 172 )

Nábytkové závěsy jsou určeny k upevnění na nábytek a umožňují plynulé otevírání a zavírání skříní. Jsou vyrobeny z oceli a jsou velmi trvanlivé, odolné proti deformaci a povětrnostním vlivům. Díky tomu vydrží mnoho let a díky kovovým odstínům neovlivňují vzhled nábytku.

 

Závěsy pro nábytek v základním provedení zůstávají po instalaci neviditelné a neovlivňují konečný vzhled a estetiku nábytku. Mezi typy závěsů patří čepové závěsy a:

 

opletený závěs - velmi snadná instalace,


plechový závěs - robustní a pevný,


páskový závěs - nenápadný.

 

Pozinkovaný povrch závěsů je odolný proti povětrnostním vlivům a má antikorozní vlastnosti. Díky tomu se výrobek nedeformuje ani nedeformuje, takže celá konstrukce nábytku funguje bez problémů. Aby závěsy fungovaly efektivně, musí se také udržovat pomocí speciálních maziv. Pokud panty při otevírání a zavírání dveří začnou drhnout, znamená to, že je čas je promazat.

 

Kromě standardních pantů jsou v prodeji také dekorativní panty, které se díky svému elegantnímu tvaru a klasickým odstínům skvěle hodí k nábytku ve starém stylu i k originálním starožitnostem.

 

U závěsných kuchyňských skříněk se vyplatí použít přední výtah, který umožní jejich otevírání zdola nahoru. Jedná se o velmi funkční řešení - díky skříňkám otevíraným směrem nahoru získáte více volného prostoru a můžete se vyhnout náhodnému nárazu do otevřených dvířek při vaření. Pro ramena, která se otevírají shora dolů, jsou naopak určeny ramenní závěsy.

 

AMORTISERS

 

Nábytkový tlumič je praktickým doplňkem každého kusu nábytku. Lze jej použít ve skříních nebo zásuvkách. Je vyroben z plastu a je vhodný i pro často používaný nábytek například v kuchyni nebo koupelně. Tlumič zajišťuje tiché zavírání skříní, což zvyšuje pohodlí a zabraňuje hluku - to je užitečné zejména v případě, že jsou v domě malé děti a hlasité zavírání skříní by je mohlo vzbudit.

 

Další výhodou výrobku je, že chrání nábytek před poškrábáním nebo poškozením, které může být způsobeno neopatrným zavíráním dveří. Při použití tlumičů nárazů se pohyb dvířek nebo zásuvek zpomalí a zavírají se jemněji. Díky malým rozměrům je toto příslušenství téměř neviditelné a nezabírá v nábytku mnoho místa. Jsou k dispozici v různých barvách, takže se ještě lépe hodí k vašemu nábytku.

IdoSell Trusted Reviews
4.68 / 5.00 487 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-09-04
Vše bylo ok…. bez připomínek
2024-09-02
Objednávka byla rychle vyřízena.
pixel