zámky a klíče

( počet produktů: 22 )

KLÍČE K NÁBYTKU

 

Nábytkové klíče jsou ideálními výrobky pro skříně, šatní skříně, zásuvky a další nábytek určený k ukládání. Umožňují zamykat a otevírat nábytek a chránit jeho obsah před malými dětmi nebo nepovolanými osobami. Použitím nábytkového klíče si můžete být jisti, že skříň nebo zásuvku ve vaší nepřítomnosti nikdo neotevře.

 

Náhradní klíče od nábytku se vám budou hodit, když se vaše stávající klíče ztratí nebo poškodí a přestanou být použitelné. Jsou praktickým nábytkovým doplňkem, který lze přizpůsobit prakticky jakémukoli kusu nábytku - to vše díky jejich univerzálním rozměrům.

 

Klíče jsou vyrobeny z odolných materiálů s dlouhou životností a vydrží mnoho let. Lze je použít jak k nábytku v tradičním stylu, tak k modernějšímu nábytku. Mezi dostupné barvy klíčů patří stříbrná, zlatá nebo patina - snadno tak splynou se stylem nábytku i celého interiéru.

 

NÁBYTKOVÉ ZÁPADKY

 

Nábytkové západky se vám budou hodit při vytváření vlastních nábytkových konstrukcí jako součást pro zavírání lehkých dvířek. Západky jsou dodávány se speciálními západkami, které umožňují přesné upevnění výrobku na daný povrch. Kulová západka umožňuje těsné zavření dvířek, a tím chrání předměty uvnitř skříňky před vypadnutím. Západky jsou vyrobeny z robustní oceli a díky zinkovému povlaku jsou navíc odolné proti korozi - jsou tedy vhodné i pro použití v koupelně nebo kuchyni.

IdoSell Trusted Reviews
4.68 / 5.00 487 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-09-11
Vše bylo OK
2024-09-02
Objednávka byla rychle vyřízena.
pixel