podpěry polic

( počet produktů: 148 )

Pokud chcete získat další úložný prostor nebo vystavit dekorace ve vaší domácnosti, měli byste se rozhodnout pro police. Lze je umístit prakticky do jakékoli místnosti v domácnosti nebo kanceláři. Bez ohledu na to, jaké police si vyberete - dřevěné, z nábytkové desky nebo skleněné - potřebuje každá police pevnou ochranu v podobě podpěr polic. Díky jejich použití máte jistotu, že celá konstrukce bude stabilní a odolná proti mechanickému poškození. Podpěry lze snadno přizpůsobit vašim potřebám a můžete si zvolit neviditelné nebo viditelné prvky pro dodatečnou dekoraci.

 

K montáži na stěnu se používají prefabrikované držáky polic různých barev a účelů, které snadno zvládne i začínající domácí kutil. Pro malé koupelny je ideálním řešením nástěnná police, která poskytne další úložný prostor pro kosmetiku. Pomocí policových držáků můžete využít prostor pod zrcadlem nebo na prázdné stěně. Pro skleněné police existuje speciální typ policového držáku, který zaručuje stabilitu police i elegantní vzhled konstrukce.

 

Dalším typem jsou kovové podpěry polic, které jsou ideální například do sklepa nebo garáže. Podepře celou konstrukci, na které je uloženo nářadí, dílenské vybavení nebo prostředky pro péči o automobil. Tento typ podpěry se dobře hodí i do moderních interiérů nebo interiérů ve stylu loft. Barvu konzol lze snadno sladit s celkovým designem - například dřevo bude vypadat skvěle s konzolami v tmavě černé barvě.

 

Na terase nebo balkoně je často neocenitelný také další úložný prostor. Lze do nich instalovat i držáky polic, které jsou odolné vůči povětrnostním vlivům - stačí si jen vybrat správný model. Polička na terase bude skvělým místem pro aranžování květináčů, umístění svíček nebo lucerniček, které večer vytvoří příjemnou atmosféru. Díky robustní konstrukci se nemusíte obávat, že by police ve větru spadla.

 

VÝBĚR DRŽÁKU POLICE

 

Podpěra police by měla být přizpůsobena především materiálu police. Jiný typ podpěry police bude fungovat se sklem a jiný s dřevěnou policí. Pokud chcete zdůraznit útulný charakter interiéru, doporučujeme zvolit dřevěné prvky - přírodní odstíny této suroviny se dokonale hodí prakticky do jakéhokoli interiéru a typu místnosti. Pokud si dobře naplánujete prostor, můžete vedle sebe umístit i několik polic, což umožňuje vytvořit zajímavé a funkční uspořádání stěn.

 

Velmi důležité je také maximální zatížení, které držák vydrží. Některé modely mají nosnost až 40 kg, jiné až 400 kg. Je proto důležité dobře si rozmyslet, jaké položky budou na regálu umístěny a kolik jich bude. V garáži, sklepě a dílně, kde se často skladuje těžké vybavení, by měly být rozhodně namontovány držáky pro velké zatížení. Významnou roli zde hraje materiál konstrukce - ocel je vysoce odolná proti mechanickému poškození, takže se nemusíte obávat o stabilitu konstrukce po její správné instalaci.

 

Při výběru držáku byste také měli věnovat pozornost tomu, pro jaké police je určen - mohou existovat držáky pro police o šířce 25-45 cm nebo pro větší police o šířce 40-60 cm.

IdoSell Trusted Reviews
4.68 / 5.00 487 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-09-15
Vše bylo včas a v pořádku.
2024-09-04
Vše bylo ok…. bez připomínek
pixel